17 yaşındaki Gamze Açar otelin beşinci katından düşerek hayatını kaybetti!

17 yaşındaki Gamze Açar, Ankara'da termal bir otelin beşinci katından düşerek hayatını kaybetti! Talihsiz genç kızın ölümünden sonra beş şüpheli gözaltına alındı. Gamze Açar'ın ölümü akıllara Şule Çet'in vefatını getirdi. Olayla ilgili son dakika bilgileri de ortaya çıktı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde termal bir otelin 5. katından düşerek yaşamını yitiren Gamze Açar'ın ölümü Şule Çet vakasına benzerliğiyle gündeme geldi. Gamze Açar'ın babası IHA mikrofonlarına konuştu. Olayda adı geçen otelden ve zanlılardan şikayetçi olduğunu ifade eden acılı baba gerçeklerin ortaya çıkması için uğraşacaklarını belirtti. Gamze'nin sınıf arkadaşı ise Gamze'nin bazı ailevi sorunları olduğunu fakat intihara karşı olduğunu ifade etti. Gamze'nin ölümüne ilişkin sır perdesini aralamak için emniyet güçlerinin çalışması sürüyor. 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"