15 yıl 'şizofren' dediler! Gerçek çok başka çıktı...

Kayseri'de "şizofreni, davranış bozukluğu" gibi teşhislerle 15 yıldır psikiyatrik ilaçlarla tedavi edilmeye çalışılan 55 yaşındaki Murat Çiçen'in rahatsızlığının nedeninin, beyninde bulunan portakal büyüklüğündeki tümör olduğu belirlendi. Çiçen'i ameliyat eden Doç. Dr. Cüneyt Göçmez, ""Hastanın beyninde portakal büyüklüğünde, iyi huylu ama çok büyümüş bir tümör vardı. Yaklaşık 10 saatlik cerrahi işlemle bu tümörü çıkarttık. Şu an hastanın durumu gayet iyi" diye konuştu.

Çevresindekilere ani tepkiler veren ve bu nedenle başvurduğu doktorlar tarafından "davranış bozukluğu, şizofreni" gibi teşhisler konularak psikiyatrik ilaçlarla tedavi edilmeye çalışılan 55 yaşındaki Murat Çiçen, yaklaşık iki hafta önce evinde bayılınca özel hastanenin acil servisine kaldırıldı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri