Kayıp genç kız videoda ikinci eş olarak ortaya çıktı

17 gün önce evden ayrılan 15 yaşındaki genç kız kayıplara karışmıştı. Ailesinin her yerde aradığı Elif D., sosyal medyada ortaya çıktı. Videoda saz çalan 'Ahmet Can' isimli kişinin yanında görülen genç kız için "ikinci eş" ifadelerinin kullanılması ailesini şoke etti.

This browser does not support the video element.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde ailesiyle yaşayan 15 yaşındaki Elif D.'den, 17 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi ertesi gün durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri Elif'in bulunması için arama çalışması başlattı.

Ailenin akrabaları Elif'in yakın zamanda çekilmiş bir videosunu sosyal medyada gördü. Görüntülerde, videoyu çeken Ş.S., 'Ahmet Can' diye seslendiği kişiye yeni eşinin hayırlı olması temennisinde bulunup, kaçıncı eşi olduğunu soruyor. Ahmet Can da 'ikinci eşim' diye cevap veriyor. Ardından videoyu çeken kişi Elif'e dönerek 'yenge, yüzünü kapatma, utanma' diye sesleniyor. Elif de yüzünü kapatarak gülüyor.

Videoyu paylaşan kişiyle irtibata geçen aile, kızlarının Mardin'in Kızıltepe ilçesinde olduğunu öğrendi. Aradıkları numaraya bir daha ulaşamayan aile, şimdi Elif'in bir an önce bulunmasını istiyor.

DHA

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...