15 Temmuz gazilerinin maaşları kesildi mi? DMM'den iddialara cevap...

Sosyal medyada yayılan “15 Temmuz gazilerinin maaşları kesilmiş, 2 aydır maaş alamıyorlar” iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada "Toplu ödeme yapılmasını isteyenlere ödemeleri toplu olarak gerçekleştirilmiştir. Ödemeleri aylık olarak almaya devam etmek isteyen 218 hak sahibine ise aylık ödeme yapılmaya devam edilmektedir." denildi.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) sosyal medyada paylaşılan “15 Temmuz gazilerinin maaşları kesilmiş, 2 aydır maaş alamıyorlar” iddiasın yalanladı. 

Açıklamada,  "Toplu ödeme yapılmasını isteyenlere ödemeleri toplu olarak gerçekleştirilmiştir. Bu nedenle toplu ödeme alan gazilere aylık olarak ödeme yapılmamaktadır. Ödemeleri aylık olarak almaya devam etmek isteyen 218 hak sahibine ise aylık ödeme yapılmaya devam edilmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

"Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti" Güneş paneli üreten 20 milyon dolarlık fabrika hizmete girdi TIR ile minibüs çarpıştı! 8 kişi hayatını kaybetti....
Sonraki Haber