14-20 Ağustos Haftası "Beklenmeyeni Bekle"  

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

Astrolog Hande Güç Onur hguc@hotmail.com

Merhaba sevgili okurlar süprizlerle dolu bir haftaya başlıyoruz. Umalım ki bunlar güzel süprizler olsun... Keyifli bir hafta olması dileğiyle;

Haftanın ilk anında Ay Yengeç burcunda, balzamik fazda ve Procyon sabit yıldızında Plüto ile karşıt Neptün ile de trine. Hafta genelinde baskı altında hissetmemiz, kendimizi sprituel alanla, sanatsal- yaratıcı çalışmalarla sağaltmamız olası gözüküyor. Öncelikle yeni başlangıçlar için uygun olmadığını söyleyebiliriz. Çarşamba günü önemli bir yeniay olsa da ve yeniaylar başlangıçları temsil ediyor olsa da her zaman ilk günleri değil ayın ışığının göründüğü 3.- 4. Hilal beklenmelidir yenilikler için dolayısıyla bu haftayı kapatmış oluruz. Bu yeniay zaten başlangıçları çok destekler nitelikte değil az sonra detaylara girdiğimde anlayacaksınız. Yeniay için ayrıca yayınlanacak yazımda daha da derin irdeleyeceğiz. Hafta başlangıcında Procyon olması şifalandırıcı etkiler de verecektir, Neptün ile de uyumlu açıda ama Yeniay gerçekten sert geliyor. Özellikle Fransa ile ilgili gündemler bu hafta çokça yer alacaktır basında.

Pazartesi Venüs Chiron uyumlu açısı ilişkilerdeki yaraları sarmak için, eksikleri sorunları konuşmak adına uygun bir enerji veriyor. Keyfimizi, özdeğerimizi beslemek adına eksiklerimizi tamamlatabilir bizlere. Ama Merkür Neptün ile kontrparalel, yanılsamalara, aldanmalara, kandırılmaya açık olabiliriz. Hata payınız azaltmak adına konu ve kavramlar detaylı irdelenmeli. Merkür retro öncesi gölgeli günlerinde iken etki de pekişiyor iletişime, evrak işlerine, kargolara dikkat.

Haftanın en önemli gündemi ise çarşamba; Uranüs ile partil karede, Mars ile trine, Venüs ile kavuşumda gerçekleşecek olan Uranyen Aslan yeniayı. 23 derecede ve öğlen saat 12.38'de gerçekleşecek isyankar bir yeniay. Subra sabitinde, ve "Own Worsy Enemy" dediğimiz, kişinin kendi kendisinin düşmanı olduğu, istemeden kendine zarar verecek tavır ve davranışlar sergileyebileceği, iradesini kullanmakta güçlük çekeceği hatta pek de kullanamayacağı bir bölgede gerçekleşiyor. Bu bölge ego kibire yenik düşüp sonra pişman olma enerjisi taşır. Bir diğer yandan da Lücifer pozisyonda bir Venüs ve Lilith ile de kavuşumda. Başka bir şey yazmama gerek var mı bilmiyorum :)) Gerçekten tuhaf, ani, şok edici gündemlerle, özellikle de kadınları çok konuşacağımız gündemlerle gelecek gibi gözüküyor. Uranüs varsa herşey hızla ve şok edici gelir, hesaplara uymaz olan biten, beklenmeyendir ve duygu durumumuz da aşırı dürtüsel çalışacaktır ki zaten Ay Güneş Venüs Aslan derken ego, kibir enerjisi de tavan yapmış oluyor.

Uranüs'ün Aslan bölgesinde bu denli fazla gezegene kare atması sağlık adına da kalp, dolaşım, tansiyon gibi sorunları tetikleyici etki yapacaktır. Kalbinde elektronik aletler pil vb. olanlar, kronik rahatsızlıkları olanlar, şeker hastaları çok çok dikkatli ve temkinli olmalılardır yeniay etkisinin yoğun olduğu  15 gün boyunca.

Tabi Retro bir Venüs, Lilith, Güneş Ay kavuşum ve hepsi birden Uranüs'e kare iken en büyük çalkantı ve krizler ilişkiler ve finansal piyasalardan, ve aslan temasına uygun olarak dünya çapında liderlerden gelecektir. İlişkilerde 3. şahısların varlığı, kadınlardan gelecek zarar, etik olmayan, tek gecelik ilişkilere çekilme, yüzeysel yaklaşımlar yaşanabilir. Var olan ilişkilerdeki sorunlar Uranüs'ün isyankar doğasıyla büyüyerek, ilişkileri kopma noktasına getirebilir. Yeniay yazımda detaylı paylaşacağım. Ama kısacası enerji çok yoğun bir dürtüsellikle çalışacaktır ve irade geliştirmek güç olabilir. Dengede ve sakin kalmaya, farklı bakış açıları, planlar, ve adımlar geliştrimeye çalışın. Çünkü bir diğer yandan düğümler ile Juno Plüto karşıtı da grand cross yapıyor gökyüzünde bu da evlilikler ve anlaşmalar adına zorlayıcı etkiler barındıracaktır.

Eski sevgililer gelebilir, ilişkilerdeki eski sorunlar yeniden gündem olabilir, çözümlene de bilir ama yeni ilişkilere başlama vakti değil. Yine Uranüs Mars ile, Merkür de Jüpiter ile olumlu açıda. Bu alanda olumlu enerjiler çalıştırmak değişime ayak uydurmak belki de yeniayla gelecek süpriz gündemleri sağaltabilecek.  Başak burcunda konumlanmış Merkür ve Marsı doğru çalıştırmalıyız. Yaratıcı, inovatif fikirlerle çözüm yolları ararken hareket ve çabadan kaçınmamalı ve esnek davranabilmeliyiz. Tıpkı bir başak gibi detaycı ve irdeleyici bir titizlikle yaklaşmalıyız ve yeni okazyonlar yaratabilmeliyiz.  Kısacası fikir, tavır değişikliklerini ve eylemsel alanlarımızı destekliyor olacak Uranüs. Bir yandan da özgürleştirici etkiler veriyor. Ama unutmayın Uranüs'ün verdiği dürtüselliğin kontrolü güçtür. Ani çıkışları kontrol etmelisiniz ki pişmanlık yaşamayın ardından. Bu bazılarınız için de sağlıksız ve eksik çalışan bir egoyu dengeleyici olabilecektir. Koç ve Yaylar adına yenıay bu şekilde de çalışacak diye düşünüyorum. Egonun sağlıklı olarak var olması da mühimdir çünkü evren denge üzerine kurulu unutmayalım...

Hava koşullarında ani değişimler, deprem vb. doğa felaketleri yine gündemde olacaktır. Mars Neptün ile karşıta giderken de bağısıklığa, bağırsakk sorunlarına, zehirlenmelere, alerjilere, sulardan gelecek her türlü zarara karşı da dikkatli olunmalıdır. Alkol, ilaç alımı, gıda aldığınız yerler irdelenmelidir. Sel, taşkın, deniz meşeeli depremler görülebilir. Etki önümüzdeki hafta daha da artacaktır. Yönsüz ve kararsız bir yapıda, düşük enerjili de hissedebiliriz.

Ve tabiki son olarak şunu da belirteyim; Aslan burcu sabit burç gurubunda ve ateş elementindedir. Ateş grubundaki diğer burçlar olan Koç ve Yaylar ılımlı açılarla etki alırken, sabit burçlardan Kova, Akrep ve Boğalar sert açılarla zorlayıcı etkiler alacaklar. Özellikle 18-28 derece arasında Ay, Güneş, yükselen veya kişisel gezegenleri  ( Merkür, Venüs, Mars ) olanlar...

Gelen hayırla gelsin, isyanınız hayrınıza olsun bu hafta :)

 

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi  5. evinizden alıyor olacaksınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, keyif-konfor alanlarınız, eğlenceniz, spekülatif para piyasalarındaki yatırımlarınız gibi konulardan etki alıyor olacaksınız. Aşk ilişkilerinizde yeni partnerler, tuhaf ve etik olmayan birliktelikler, var olan ilişkide 3.kadın şahısların varlığı gibi enteresan gündemler getirebilir. Yani yeni bir ilişkiye çekilebilirsiniz günlük rutinlerinizi değiştirecek kararlar da alabilirsiniz.  İlişiki içindeki değerli olma, değer görme, hatta hak ettiğiniz değeri görebilme gibi kavramları zaten çok sorgular haldesiniz ve bu yeniayın etkisiyle fazla kibir, ego geliştirmek, dürtü kontrolü yapamamak gibi yansımalar alacağınız için bu enerjiyi ilişkilerinizdeki bazı koşullara artık isyan etme noktasına gelerek fazla tepkisel bir şekilde ortaya çıkarmanız ve bazı kopuşlar yaşamanız mümkün. İlişkideki geçmiş gündemler, eski ilişkiler fazlaıyla sorgulanabilir. Eski bir partner yeniden hayatınıza da girebilir bu da mümkün sizler adına. Eski hobilerinizle yeniden ilgilenebilirsiniz.  Aslında yeniay kişiliğinizi destekleyen bir konumda bu da sizlere fazlasıyla özgüven verebilir  önemli olan dengelemek olacaktır. Spekülatif piyasalarda yatırımları olanlar için faklı yatırımlara yönelme, oradan elde edilen gelirle bir iş kurma, eğitim alma, eğitim veren bir kurum oluşturma gibi durumlar da söz konusu olabilir. Spekülatif alan sizler için biraz riskli ve değişken gözükmekte. Ani kazanç getirebileceği gibi kayıplar da mümkün olabilir bu nedenle bu alanda dikkatli olmalısınız. Bir şekilde gelir kaynaklarınızla ilgili değişik kanallar arayışı olabileccektir. Ama daha stabil daha emekle elde edilen kazançlar söz konusu gözüküyor bu dönem.  Çocuklarınızla ilgili de dikkatli olmalısınız bu 15 gün boyunca. Gözetiminiz ve denetiminizden ayırmayın küçük çocuklarınızı. Bir takım ani sağlık gündemleri de söz konusu olabilir. Bağırsaklarınız hassaslaşabilir, ateşli hastalıklar, alerjiler, zehirlenmelere dikkat.

 

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi  4.  evinizden alıyor olacaksınız. Aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkul, arsa vb. konularda ani, süprizli gündemlere açıksınız. Aile bireyleri ile ilişkilerinizde sakin kalabilmelisiniz. Bu yeniay sizlerin özgürleşme dürtüsünü de tetikliyor bir yandan da bazı hareket alanlarında sizlere fırsatlar getiriyor olacak. Yeni bir hobi edinebilir, yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Borsa oyunlarında bazı girişimleriniz olabilir. Ani bir kararla taşınabilir, ev - arsa alabilirsiniz de. Ani karar vermeyin bu konularda ama süreç önceden başlanmış ve şimdi tamamlanıyorsa o başka tabiki. Aile içinde gerginlik ve kopuşlar da yaşatabilir. 3. şahıslar, kıskançlık vb. negatif etkilere maruz kalabilirsiniz. Ani kararlardan kaçınmanız gereken bir dönem. Ebeveyn sağlığı yine kendi sağlığınız da önem kazanacaktır. Kalp, tansiyon, dolaşım, sinir sistemi ile ilgili kronik hastalıkları olanlar dikkat etmeliler.

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi  3. evinizden alıyor olacaksınız. Kuzen, kardeş, komşu gibi yakın çevreniz, eğitimleriniz, seyahatleriniz, ticari girşimlerinizle ilgili ani ve süprizli gündemlere açık olacaksınız. Ailenizin yanına gitmek üzere yapacağınız ani bir seyahat gündeminiz olabilir.  Daha önce gittiğiniz bir yerde yeniden tatil programlayabilirsiniz ve bu ani bir şekilde gündeminize gelebilir. Yeni bir eğitime başlama, araba alma, yakın çevrenizle ilgili ani gündemler, belki ilişkilerinizde gerginlikler oluşabilir. Enerji fazlazıyla dürtüsel. Ama özellike bu saydığım alanlardan finansal olanları ile ilgili ani kararlar almamaya gayret gösterin. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Bu yeniayla birlikte hayatınıza yeni birşeyler dahil oluyorsa dikkat edin temkinli adım atın tabi eğer imkan olursa bazı koşullar çok ani gelecektir çünkü. Ama süreci önceden başlamış, belki yarım kalmış ya da kararsız kalmış olduğunuz bir alanda tamamlanmalar adına uygun.  Yakın çevrenizdeki kadınlardan gelecek negatif bazı etkilere de maruz kalabilirsiniz. Yakın çevre ile iletişim artabileceği gibi bu güne kadar göz ardı edilmiş sorunların tepkisel bir şekilde tartışmaya açılması da söz konusu olabilir. Sakin kalmakta fayda var. Günlük rutinleriniz de stabil ilerlemeyebilir bu dönem.

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi 2.  evinizden alıyor olacaksınız. Gelirler, üretim, özdeğer ile alakalı bir evinizden etki alıyorsunuz. Bu alanda bir takım kısıtlar ani harcamalar, giderler, geciken ödemeler vb. söz konusu olabilecek. Yani Venüs retrosu burada para konularında biraz keyfinizi kaçırabilecek, keza özdeğer anlamında da zaman zaman olumsuz etkiler verebilecek. Bazı istek ve arzularınızın değişebileceği bir süreçtesiniz.  Bu dönem özellikle yakın arkadaşlarınız, sosyal çevrenizden olan kişiler ile para alışverişine girmek için de pek uygyun değil. Ani yatırımlar, ani iş hamlelerine girişmek, kredi çekmek, borç almak bu tür yeni girişimler adına dikkatli olunması gereken bir dönem ama eski başlangıçlı süreçlerle ilgili tamamlanmalar rahatlıkla sürdürülebilir. Yaşama dair isteklerimizle ilgili yeni planlar yapmak, kararlar almak bir takım adımlar atmak ve bunların kökeninde mevcut bir takım maddi kısıtların yatıyor olması söz konusu olabilir. Bir şekilde yön değişimi getirebilir yani size hayat bu noktada. Yeni eğitim süreçleri ve seyahatler de aniden hayatınıza dahil olabilecektir.

 

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü burcunuzun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek.  Sizler bu etkiyi  1. evinizden alıyor olacaksınız. Şüphesiz ki en yoğun etkiyi de sizler alıyor olacaksınız özellikle de doğumgünü 16 Ağustos'a yakın olanlar. Venüs retrolu bu yeniay, retronun getirdiği sorgulamaları arttırırken yeni adımlar atmak yerine olanı koruma, tamamlama, önceden başlamış süreçleri ilerletme daha anlamlı olacaktır. Estetik kaygılarınız, kensinizi fiziksel olarak beğenmeme ve bunlarla ilgili girişiöler yapma dürtüsü oluşabilir ama dediğim gibi uygun zaman değil. Bunun yanısıra hem yenıayın gerçekleştiği bölge hem de stelyumun varlığı kibir ve egosal anlamda özgüven alanında aşırı beslenmenize ve dengenizi kaybetmenize sebep olabilir bu da ilişkilerinize olumsuz yansıyacaktır bu nedenle dürtü kontrolüne dikkat edin. Bir diğer yandan da kariyeriniz ve toplum önündeki statü alanınız ile ilgili bazı ani değişimler ve yennilikler söz konusu olabilir. Burada Uranüs2ün isyankar enerjisi çalışabilir memnun olmadığınız tatmin etmeyen bir işi bırakabilir, mutlu olmadığınız bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz. Tam tersi süpriz fırsat ve teklifler de gelebilir. Yani iki uçlu çalışabilir hak edişinize göre. Sağlık adına da önemli bir yeniay. Kalp, tansiyon, hatta sırt, omurga, akciğer, ile ilgili kronik sorunları olanların dikkatli  olmasınız belirtmeliyim. Uranüs kareli bir yeniay hem de Aslan burcunda kalp krizleri, göğüs spazmları, aritmi,taşikardi vb. için oldukça risk içerir. Kalp pili kullananlar da dikkatli olmalıdır arızalar da oluşabilir.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi 12.  evinizden alıyor olacaksınız. Her zaman bahsettiğim üzere 12. evden gelen etkiler pek irade geliştirilen, kontrol edilebilen türden etkiler değildir. Yani hayatlarınızda iradeniz dışı gelişen ani gğndemler söz konusu olacak. Ama bir diğer yandan da sizlerin yaşam hedefleriniz ile ilgili de önemli kararlar ve adımlar attıracak, önemli değişimler yaşatacak bir viraj niteliğinde de bir yeniay. Belki de en yoğun etkiyi Aslanlardan sonra Boğalar ve sizler alıyor olacaksınız. Hastane gündemleri getirebilir sizlere bu yeniay. Bağırsaklarınızın hassaslaştığı, zehirlenmelere, alerjilere açık günlerde olabilirsiniz. Enerjinizin azaldığı, zihninizin sislendiği günlerden geçeceksiniz. Dediğim gibi hersey kadersel süreçlerle gelecek sizlere. Belki de bir kısmınız ani bir kararla yurtdışına çıkacaksınız. Yurtdışı bağlantılı vize, pasaport, ticaret, medya vb. işlerinizle ilgili sorunlar da yaşyabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızdan gelen olumsuz etkilere, kadınlardan gelebilecek kıskançlık gibi negatif enerjilere maruz kalabilirsiniz. Uykusuzluk, aktif bir bilinçaltı verebilir bu 15 gün. Bir diğer yandan farkındalık da kazandıracaktır sizlere. Hayatınızla ilgili bazı planlar ve adımlar atarken uranüsün değişim enerjisi de sizi destekleyecek. Aniden etki eden o kontrolsüz koşulları analitik ama değişime uyan planlarla aşacaksınız. Bakış açınız ve farkındalığınız, hatta inandıklarınız değişebilecek bu süreçte.

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi   11. evinizden alıyor olacaksınız. Umutlarınız, arzularınız, istek ve dilekleriniz bu ev konuları dahilindedir. Dolayısıyla bu alanlarda hareketleme, bazı isteklerinizin hızla ve ani şekilde gerçekleşmesi şeklinde çalışabilir. Daha sosyal olduğunuz, yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizin  daha  yoğun olduğu bir dönem verir. Bir diğer yandan yakın arkadaşalrınızla ilgili bazı olumsuz koşullar, finansal değişimler kaynaklı istek ve arzularınızla ilgili de değişimlere yönelmeniz söz konusu olabilecektir Dahil olduğunuz sosyla gruplar, topluluklarda keyif alma seviyenizde düşüşler yaşatabilir Venüsün retro hareketi. Arkadaşlarınızla aranızdaki eski sorunlar çözüm odaklı yeniden açılabilir veya sizler bunları çok sorguladığınız bir dönemden geçebilirsiniz. Yine yakın arkadaş çevrenizden eski bir partnerle yeniden bir araya gelmenize de vesile olabilir. Her ne olursa olsun yen, bir seyleri hayatınıza dahil etmek adına temkinli olun.Ama eskiden gelen, belli bir süreci olan her konu gözden geçirilebilir... Mental olarak farkındalık kazanmanız da gereken, sizi buna yönelendirecek, bazı bilinçaltı kalıplarınızı dönüştürebilecek bir süreç. Arkanızdan iş çevirenlerle ilgili duyumlar alabilirsiniz veya sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ama burada farketmeniz ve değiştirmeniz gereken birşeyler olduğu için bunların yaşamınıza geldiğini unutmayın. Hislerinizin kuvvetli, rüyalarınızın enteresan ve yoğun olduğu bir 15 gün olacak.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi  10. evinizden alıyor olacaksınız. Sizler kariyer ve iş odaklı bir 15 gün geçirebilirsiniz. Hakedişleriniz doğrultusunda ani kazançlar, iş değişiklikleri, terfi getirebilir. Hak ettiğiniz ama bir türlü elde edemediğiniz değer ve maddi kazanımları alabilirsiniz iş alanınızda. 10. ev toplum önündeki statü ile de ilgilidir. Aniden evlenme ya da boşanma kararı alan Akrepler de duyabiliriz bu  nedenle. Kariyer alanında fazla kibir ve ego çalıştırmamaya çalışın. Olumsuz yönüyle; iş yerinde-kariyer alanında, 3.şahısların dahil olduğu kıskançlık, haset gibi kadından gelecek negatif etkilere maruz kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla geçmişte yaşadığınız sorunlar aniden yeniden gündem olabilir, yaptığınız işlerden hak ettiğiniz değeri, ederi finansal olarak alamayabilir, ödemelerde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevre, yakın arkadaşlarınız içinden biriyle yeni bir ilişki başlangıcı da geitrebilir sizlere. Daha sosyal olduğunuz bir  15 gün olacağı eski arkadaşlarınızla yeniden karşılaştığınız ve dediğim gib süpriz gelişmelere açık bir etki veriyor yeniay sizlere. İstediğiniz ama başlatamadığınız yeni bir eğitime de başlayabilirsiniz, hatta retro sürecinde de yarım bıraktıklarınızı tamamlayabilrisiniz. Arkadaşlarınızla ortak bazı çalışmalara da dahil olmanız olası...

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi   9. evinizden alıyor olacaksınız. Güneş konumunuzla uyumlu bir açıda gerçekleşiyor bu yeniay. Bakış açınızda, fikirlerinizde, düşünce ve inançlarınızda yenilik, değişim ve farkındalık vaad ediyor sizlere. Yabancılar, uzakalr, yurtdışı ile ilgili gündemleriniz olabilir bu 15 gün içersinde.  İş sebepli yurtdışına çıkmanız, belki yerleşmeniz, ya da sadece seyahat etmeniz söz konusu olabilecek. Vize, pasaport vb. işlemlerde gecikmeler, yurtdışı ile iş yapıyorsanız ödemelerde erteleme ve aksamalar, medya - internet üzerinden yaptığınız işlerde beklenmedik koşullar söz konusu olabilecek. Yurtdışında eğitim, akademik ve hukuksal gündemler de söz konusu olabilecek sizler adına. Kariyer alanında bazı proje ve adımlarınız günlük rutinlerinizi değiştirmenize sebep olabilir. Am gökyüzü sizi bu alanda da destekliyor yani farklı projeler uretmek, kedinizi bu alanda öne çıkarmak adına uygun. Bir kısmınız için ise evlilik adımları olarak da çalışacaktır ve dolayısıyla bu birlikteliğin getireceği rutin değişimi olarak da yorumlayabiliriz. Sağlık adına da dikkatli olmalısınız. Zarar veren rutinlerinizden uzaklaşmalısınız. Örneğin doğru bir diyet uygulamasına başlamak gibi.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi  8. evinizden alıyor olacaksınız. Bu yeniay sizleri ani bir şekilde derin korkularınızla yüzyüze getirebilir ve bir takım sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Öz değer duygunuza dair derinlerinizdeki bir takım kayıtlarla sizleri yeniden yüzleştirecek deneyimleri yaşamınıza çekebilir. Ego ve kibiri dengelemeniz gereken olaylarla karşılaşablirsiniz. Tabi bunlar olanı farketmeniz ve çözümlemeniz adına gelecektir. Aşk hayatınız, partneriniz, çocuklarınızla ilgili ani gündemler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde fazla dürtüsel olmamaya çalışın aksi halde enerji koparıp atıcı şekilde çalışacaktır. Ani tepkki ve tavırlar bu yeniayda herkese olduğu gibi özellikle ikili ilişkiler adına önemli evlerden etki alan sizler gibi burçlarda kaybettirici çalışabilecek. Spekülatif para piyaslarındaki yatırımlarınız adına da dikkatli olmalısınız. Ani iniş çıkışlar, dalagalanmalar ve kayıp söz konusu olabilir. Bunun yanısıra önceden başlamış bir takım finansal süreçlerle ilgili kazanımlar,tamamlanmalar da söz konusu olabilecektir. Ummadığınız bir ödeme, borçlanma da getirebilir lakın karşınıza. Yani finansal konularda da en yoğun etkiyi alan gruptasınız.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi   7. evinizden alıyor olacaksınız. Şüphesi yoğun gündemi ilişkiler olan bu yeniayı, ikili ilişkiler ve ortaklıklar eivnden alan sizler de en yoğun etkiyi alan grupta halay başı olaibleceksiniz zaman zaman  :)) Elbette yeni fırsatlar da getirebilecek sizlere bu alanlarda ama dönem zaten sıfırdan yeni başlangıçlar için uygun değil ve yoğunluklu olarak var olan ilişkilerdeki sorunların sorgulanması ve masaya yatırılması şeklinde çalışacaktır. Yada karşı taraftan beklentilerimiz, değer ve sevgi anlayışımıza odaklı olacaktır zihinlerimiz. İlişkilerde görmezden geldiğiniz değer kaynaklı sorunlara isyan edeceğiniz ve koparıp atacağınız, ilişikiyi sonlandıracağınız bir enerji çalıştırabilir sizlerde. Bunların aile yaşantınıza, özel hayatınıza yansıması da olası. Ev ile ilgili değişimler taşınma, şehir değiştirme gibi gündemler getirebilir.

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; 16 Ağustos çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde, Venüs ile kavuşumda, Uranüs'e net karede, Mars ile de üçgen açıda bir yeniay gerçekleşecek. Sizler bu etkiyi  6.  evinizden alıyor olacaksınız. Başta sağlığınız olmak üzere günlük yaşamınızı, ortamınızı, rutinlerinizi, iş yaşamınızı, hizmet alıp verdiklerinizi ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren geniş konu ve kavramları yöneten etkili bir evde karşılıyorsunuz yeniayı. Ani sağlık gündemleri, günlük yaşamı etkileyen ani koşul ve kavramlar, ani iş yeri değişiklikleri, çalışanlarla ilgili sorunlar getirebilecek sizlere bu yeniay. Yaptığınız işlerden beklediğiniz maddi karşılıkları alamayabilirsiniz veya iş yerinde çok da keyıf alamayabilirsiniz bu süreç zarfında bunlar hep olasılı dahilinde. Sağlık demişken özellile  kronik kalp, damar, dolaşım, tansiyon sorunları olanlar, kalbinde pil olanlar, şeker hastaları bu 15 gün boyunca çok dikkatli olmalılar. İlaçlarını, istirahatlerini ihmal etmemeliler. Çalışma ortamınızdaki kadınlardan gelebilecek zararlara da açık olabileceksiniz bu 15 gün boyunca. İkili ilişkileriniz evlilikleriniz veya ortaklıklarınızla ilgili ani kararlar almanız adımlar atmanız; birşeyleri sonlandırmanız ya da başlatmanız ama tüm bunlar olurken de farklı bir bilinçle davranacak olmanız, sizden beklenmeyen bir tavır ile hareket etmeniz olası görünüyor. Kısacası marjinal karar ve adımlar arifesindesiniz bu alanda. Ani seyahatler, eğitimler, yakınnlarınızla ilgili ani gündemler yaşayabilirsiniz.

 

 

Tüm yazılarını göster