13 Nisan Cumartesi İddaa tahminleri!

13 Nisan Cumartesi günü oynanacak Spor Toto Süper Lig maçlarının İddaa tahminlerini ekibimiz sizin için hazırladı.

Ekibimiz 13 Nisan Cumartesi günü oynanacak Süper Lig maçlarından 3 banko İddaa bahsini ön plana çıkardı.

KONYASPOR-SİVASSPOR İDDAA TAHMİNİ

Son olarak Başakşehir'e 2-0 kaybeden Konyaspor, arka arkaya 3. yenilgisini aldı. Bu maçta savunmadan Skubic ve orta saha Jevtovic cezalı, Ali Çamdalı'nın durumu netleşmedi. Sivasspor'da ise yeni bir eksik yok. İki taraf da galibiyet serisi yakalarsa Avrupa Ligi sırasına ulaşabilir. Müsabaka tempolu geçer. Karşılıklı gol var bahsi yazılır.

RİZESPOR-GÖZTEPE İDDAA TAHMİNİ

Rizespor sahaya 7-2'lik Beşiktaş mağlubiyetinin izlerini silmek için çıkacak. Takımda yeni bir eksik yok. Göztepe ise son 4 haftada sadece 2 puan alabildi. Düşme korkusunu yakından hissediyorlar. Bu deplasmanda da işleri kolay olmayacak. Ev sahibi ekip kazanır.

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR İDDAA TAHMİNİ

Bu hafta Fenerbahçe-Galatasaray derbisi var. Hem Beşiktaş, hem de Başakşehir,Galatasaray'ın puan kaybetmesini istiyor. Beşiktaş ikinci sıraya yaklaşıp Devler Ligi ön elemesi oynayabilmenin, Başakşehir ise şampiyonluk için avantaj sağlayabilmenin hesabını yapıyor. İki ekip de kazanmmak isteyecektir. Her iki kalede de goller görürüz.

1 Mayıs İşçi Bayramı önemi nedir? Neden kutlanır? AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt!
Sonraki Haber