12 yıllık kehanet! Koronavirüs 2008'de anlatılmış

İlk olarak Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkıp kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Bilim insanları, sağlıkçılar ve siyasiler tüm dünyayı etkileyen koronavirüs hakkında her gün açıklamalar yaparak halkı bilgilendiriyor. Koronavirüs ile ilgili komplo teorileri de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bunların sonuncusu ünlü TV yıldızı Kim Kardashian’ın Twitter’dan yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu.

12 yıl önce, 2008 yılında yazılan kitapta şu satırlar yer alıyor

2013 yılında hayatını kaybeden Amerikalı medyum ve yazar Sylvia Brown tarafından bundan tam 12 yıl önce, 2008’de yazılan ‘Günlerin Sonu’ (End of The Days) kitabının 312’nci sayfasında şu satırlar yer alıyor:

“2020’de akciğerlere ve bronşlara saldıran ve tüm bilinen tedavilere direnen ciddi bir zatürre benzeri hastalık dünyaya yayılacak. Hastalığın kendisinden daha şaşırtıcı olan şey, aniden geldiği kadar hızlı bir şekilde yok olacağı gerçeğidir.”

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?