100 binden fazla kişiye istihdam sağlanacak!

Havacılık sektöründe her geçen yıl büyüyen ve 20 yıl içinde 100 binden fazla yeni pilota ihtiyaç duyan Çin Halk Cumhuriyeti dünya genelinde pilot transferleri yaparak kokpit açığını kapatmaya çalışıyor. Bu pilotlardan bazılarının maaşı yıllık 350 bin doları buluyor.

Çin Halk Cumhuriyeti’nde uçak yolcusu sayısı 500 milyonu geçti. 9 büyük, 36 küçük ve 9 da kargo taşımacılığı yapan havayolu şirketinin bulunduğu Çin gelecekte iç hat uçuşlarında dünyanın en büyük pazarı olacak. Dünya genelinde en çok pilot ihtiyacı gelecek 20 yıl içinde 200 binden fazla yeni pilota ihtiyacın duyulacağı Asya Pasifik bölgesi olacak.

Çinli şirketler Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni de radarlarına aldı. THK Üniversitesi, Çin’den 2 havayolu şirketine pilot yetiştirmek üzere ön mutabakat sağladı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...