10 Kasım resmi tatil mi? Perşembe günü okullar tatil mi?

10 Kasım resmi tatil mi sorusu yeniden gündeme geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olarak anılan bu özel günde okullar tatil mi sorusu öğrencilerin merak ettikleri arasında yerini aldı. Peki, 10 Kasım Perşembe okullar tatil mi?

10 Kasım 2022 okullar tatil mi sorusu gündemde. Öğrenciler ve çalışanların yakından takip ettikleri resmi tatiller takvimi 2022 yılı için daha önceden açıklanmıştı. Resmi tatillerde özellikle okullar başta olmak üzere kargoların, bankaların, noterlerin ve daha birçok kamu kurumunun çalışma saatleri de yakından incelenmektedir.

10 Kasım Resmi Tatil Mi?

10 Kasım resmi tatil değildir. 2022 yılında Perşembe gününe denk gelen bu özel günde okullar ve diğer kamu kurumları faaliyet göstermeye devam edecektir.

10 Kasım Perşembe Okullar Tatil Mi?

10 Kasım resmi tatil olmadığından 2022 yılında Perşembe gününe denk gelen bu özel günde okullarda eğitim devam edecektir.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber