10 adımda 10 yıl gençleşmek mümkün!

Gençleşmek ya da yıllar geçse de genç kalabilmek mümkün mü? Eğer bir iksir arıyorsanız bunun için boşa çabalıyorsunuz. Bilinen bir iksir yok. Sadece efsaneler. Ancak uzmanlara göre genç kalmak hatta gençleşmek mümkün. İlk olarak enerjinizi sömürenlerden uzaklaşmakla işe başlayabilirsiniz. İstanbul Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Kubilay Karşıdağ, gençleşmenin yollarını anlattı

Posta'dan Özgür Gökmen Çelenk'in haberine göre 10 yıl gençleşmenin 10 adımı şöyle...

ŞEKER YEMEYİN

Bir insan, doğduğu andan ölene kadar hiç şeker yemezse vücudunda hiçbir eksik olmaz. Şeker, su, et, peynir, yoğurt, sebze ,meyve gibi olmazsa olmaz bir madde değil. Sadece bir alışkanlık ve keyif veren bir madde.

NE İŞİNİZE YARAR?

Kilo fazlalığından hipoglisemi ataklarına, şeker hastalığından kansere kadar sayılmayacak kadar sorunun önünü kesersiniz.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!