10-16 Temmuz Haftası burç yorumları...

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

Astrolog Hande Güç Onur hguc@hotmail.com

Keyifli bir hafta olması dileğiyle, merhaba sevgili okurlar...

Haftaya Ayın enerjik Koç burcu seyriyle başlıyoruz. Venüs ile güzel bir açısı var ikili ilişkilerde duygusal doyum, finansal konularda avantajlı bir görünüm diyebiliriz fakat diğer yandan haftanın bu ilk anında Chironla kavuşumda ve Güneş ile kare. Bu bizi duygusal dunyamızda yaralı hissettirecek bir takım süreçleri, akıl ve duygularımız arasında kaldığımız zorlayıcı bir etkiyi gösteriyor. Gergin bir enerji hakim. Pazartesi günü Merkür de Plüton ile karşıt açısını netleştirirken iletişim adına da baskıcı, manipülatif bir hafta olabilecek.  Bir yandan da Neptün ile trine yaparken, bize sanatsal anlamda yaratıcılık enerjisi  ve romantik esintiler de geitrecek Merkür belki ama; Neptün'ün dokunduğu alanlarda açı uyumlu da olsa aldanma, kanma, fazla idealize etme, önümüzü net görememe riski her zaman olasıdır bu kavramlara dikkat edelim  Atacağımız imzalarda, evrak işlerimizde, ticari konularda temkinli, kotrollü davranalım.

Venüs'e baktığımızda Mars ve Lilith ile kavuşumda, hala Uranüs ile kare, Neptün ile 150 lilik yapacak cuma itibariyle ama tüm hafta bu etkinin altında, Chiron ile de trine etkisi azalarak da olsa devam etmekte. İlişkiler adına belirsizlik enerjisi, görememe, farkedememe enerjisi çalışırken, bir yandan da ani ilişkiler getirebilecek etkiler hakim. Ama bu dönem var olan ilişkilerde tabiri yerindeyse derinlik, sağlamlık arayamayız. Yüzeysel, dürtüsel ilişkiler getirmesi olası. Tercih edenlere saygı duyarım ama etmeyenler lütfen dikkatli olun ...

Mars ve beraberindeki Aslan burcundaki stelyum da Plüto ile 150 lik açıda. Dolayısıyla Neptün ile de ve Yod açı bu hafta da devam ediyor. Geçen hafta bu kombinasyon için yazdığımız tüm etkiler devam.  Kısaca yinelememiz gerekirse, sulardan gelecek sorunlar, sel, taşkın vb., zehirlenmeler, yangınlar, patlamalar adına hala gökyüzü riskli pozisyonda. İlişkiler ve finansal konularda da krizli gündemler kapıda...

Mars'ın hem Plüto hem Satürn'den aldığı olumsuz etkiler, adımlarımızdaki sağlamlık ve iradeyi de düşürüyor. Bu nedenle başlangıçlar için çok uyumlu görünümler yok. Uzun vadeli süreçler getirmez bu hafta. İlişkilerde 3. şahıs etkisine de dikkat edilmeli.  Öyle etkiler var ki kibire ve egoya çekilmeye, yüzeysel ilişkilere, hatta başkalarına çekilmeye müsait. İlişkileri sınayan bir gökyüzü velhasıl. Doğru kalabilen kaybetmez. Eğri zaten eğrildiği yerden kırılacaktır. Kibire ve egoya son derece dikkat tekrar edeyim yine iletişimde baskı kurmamaya, karşı tarafa fikirlerimizi empoze etmeye çalışmamaya, manipülasyonla ikna yollarını denememeye özen göstermeliyiz. Chiron hala destek verirken haftanın ilk yarısını yaraları sarmak için değerlendirelim :)

 

Pazartesi günü Mars Aslan burcundaki seyrini tamamlayarak Başak burcuna geçiyor. Attığımız adımlarda, eylemlerimizde daha sorgulayan, irdeleyen, daha detaycı, analitik, titiz bir yapı çalıştıracak, dolayısyla biraz daha huzursuz bir enerji verebilecek. Haritalarımızda değdiği alanları da hareketlendirecek. Pazartesi öğle saatleri itibariyle Ay Merkür karesi de iletişim sorunları verebilecek, duyguları ifade etmede güçlük yaratabilecek. Bir yandan da Mars Venüs kavuşumuna ise uyumlu açıda olacak ama kendi içlerinde hala çok gergin olan bu kombinasyon da bir şekilde tetik alıyor olacak. İlişkiler adına krizli de çalışabilir. Keza Ay Plüto ile de kareye ilerlerken akşam saatlerinde enerji oldukça gergin. Kuzey düğüm ile de kavuşumu söz konusu.

Salı günü Merkür de Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiyor olacak. Yengeçteki o yarı kabuğuna çekilmiş, pasif agresif ama duyarlı yapı, daha gözler önünde, daha egosantrik, daha kibirli bir enerji verecek iletişim alanında. Ay da artık Boğa burcunda. Güvenliğimiz, keyfimiz, konforumuz, iştahımız :) ön planda. Gün Jüpiter kavuşumu ve Satürn sextili ile başlıyor. Duygularımız daha stabil, istikrarlı, duygusal doyumumuz da yerinde en azından. İştah açık olabilir bu gün, fazla para harcamaya da dikkat. Salı gecesi biraz dalgınlıklara sakarlığa açığız. Güneş Chiron karesi de netleşirken otorite figürleri ile sorunlar, bazı eski yaralarımızın yeniden güncellenmesi gibi durumlar yaşatabilir.

Çarşamba günü Ay Uranüs kavuşumlu başlıyor. Özellikle öğle saatleri itibariyle Uranüs'ün Mars ve Venüs ile olan orblu karesi de tetik alacak. Dürtüsel, git gelli ve gergin bir duygusal yapı verebilir bu görünüm. Ekonomik anlamda da olumsuz koşullar, ani gündemler getirebilir. Para piyasaları hareketli ve kararsız olacaktır. Ani gelişen hava koşulları oluşabilir. Akşam üstü düğümler de 2,5 yıllık Koç Terazi serüvenine başlıyor olacak ama net bir Plüto karesi ile başlıyor macera :) Dönüşüm tam gaz devam. Aynı zamanda Nisan tutulması ful tetik alıyor :) Tutulma yazısını okuyabilirsiniz tekrardan bu noktada. Sabit burçlar alacakları dersleri aldı sıra öncülerde diyor sistem.  Koç burçlarına yarayacak bir geçiş. Emeklerinin karşılığını alabilecekleri bir sürece girecekler. Genel anlamda ilişkilerin, ortaklıların daha ön planda olduğu, bol bol evlenen ayrılan duydugumuz bir sürece giriyoruz da diyebiliriz.

Perşembe sabahı Plütona trine Neptüne sextil bir Ay görünümü ile başlıyor. İrade geliştirebildiğimiz, yaratıcı bir yapıdayız. Merkür de Plüto karşıtından uzaklaşırken gerçi Satürn ile olumsuz bir açıya ilerliyor ama yine de bir tık daha yumusak bu sabah enerji. iletişim, fikir üretme, proje sunma adına değerlendirilebilir. Mükemmel olmasa da ... Öğlen Ay artık İkizler burcunda daha sosyal ve enerjik bir yapı verse de  Mars ile net karede. Öfke, sinir, gerginlik, kazalara dikkat. Trafikte kimse ile söz düellosuna girmeyin ve dikkatli araç kullanın. Akşam da Satürn karesi biraz baskı altında duygyusal kısıt altında hissetmemize sebep olabilecek ama iletişim alanını bir tık rahatlatacak.

Cuma günü Güneş Uranüs sekstili ve Merkür Satürn 150 liliği netleşiyor. İletişim kazalarına dikkat. Yenililçi, özgürlük yanlısı bir enerji hakim olacak. Satürn ile sert teması olan Güneş marjinal bir enerji çalıştırabilecek. Bize geleneksel olandan çok sıradışı ve yenilikçi bir bakış açısı verebilecek. Biraz da isyankar çalışabilir bu enerji hala Venüs ile kare iken aman dikkat.  Venüs Neptün 150 liliği de bugün netleşiyor. İlişkiler ve finansal konularda yanılsamalara, fazla idealize etmeye, aldanmaya, kandırılmaya ve belirsiz durumlara enerjinin açık olacağını lütfen unutmayın. Akşam saatleri sosyalleşmek, doğru iletişimle yaraları sarmak adına değerlendirilebilir.

Cumartesi günü akşam üstü 6 sularında Ay Betelgeuse kavuşumu dua ve niyetler adına değerlendirilebilecek bir zaman dilimi. Ay gün boyu Venüs ve Mars'a sekstil, Satürn'e ise trine konumda olacak. Uyumlu enerjiler çalışıyor olsa da tabi  yine bazı kombinasyonları tetikler vaziyette. Özellikle Venüsyen konularda dikkatli olmakta fayda var.

Pazar günü Ay artık Yengeç burcunda. Öğle saatleri itibariyle Ay jüpiter ve Satürn olumlu açısı duygusal beslenmemizi, istikrarımızı destekliyor. Merkür Jüpiter karesi ise abartılı söylemlere yol açabilir. Ne konuştuğumuza dikkat edersek sorun yaşamayız.

Ve her zaman olduğu gibi gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza zaten :)

Sevgilerimle...

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 6.evinizde gerçekleşecek. İş ortamınızı sembolize eden bu evdeki Mars transiti işlerinizdeki yoğunluğu hareketliliği arttıracaktır. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize de bu dönem boyunca dikkat etmeli gereksiz gerginliklerden kaçınmalısınız. Aynı zaman da sağlıkla da ilişkili bir ev olduğu için bu alanda da bir takım gündemlerinizde artış öngörülebilir. Bağışıklığınıza, bağırsaklarınıza dikkat etmelisiniz. Günlük rutinlerinizi düzenleyin, doğru beslenin. Enerji evinizin doğası gereği zaten detaycı, titiz, mükemmelliyetçi yapıda çalışıyor ama Mars'ın gelişi hem orayı hareketlendirir hem de bir tık daha gergin çalıştırabilir bu tempoya hazırlıklı olun.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 5. evinizde gerçekleşiyor olacak. Aşk ilişkilerinizde, çocuklarınızi partnerinizle olan iletişim trafiğinizde artış verebilir. Bazı yeni hobiler edinebilir, bunlara ilişkin eğitimlere başlayabilirsiniz.

 

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları;  Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 5.evinizde gerçekleşecek. Aşk, eğlence, çocuklar, borsa oyunları, hobiler gibi konuları sembolize eden bu evinize hareket ve sirkulsyon katıyor olacak. Yatırımlarda daha cesur hamleler, aşk hayatında daha yoğun tutku, yeni bir ask yeni bir hobi yine gülecek bir neden :)) dermişim ...

Gerçekten bir hamilelik ya da çocuk haberi söz konusu olabilir ama dikkat edilmelidir de netice bir malefik transiti var ama siz de zaten bu alanda doğuştan titizsiniz. Spelükatif para piyasalarındaki yatırımlarınızı değerlendirirken de temkinli adım atmanız gerekecektir.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 4. evinizde gerçekleşiyor olacak. Aile içi iletişim trafiğinizin, gidip gelmelerin arttığı bir süreç verebilir. Ev, gaytrimenkul ile ilgili imza gündemlerniz olabilir.

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 4.evinizde gerçekleşecek. Aile, yuva, ev ile gündemleriniz yoğunlaşacaktır. Taşınma, yer değiştirme ev alma-satma-kiralama gibi gündemler verebilir. Bulunduğu ev konularına hareket getirirken Başak doğası gereği fazla irdeleme, eleştirme, analiz etme enerjisi de getireceği için aile içi gerginlikler bu sebeplerden gündeme gelebilecek. Netice Mars bir malefik bu anlamda da dikkat etmekte fayda var. Yine evde yangınlara, tesisat sorunlarına, su basmasına, ev kazalarına karşı da tedbirli olunmalıdır. Aile bireylerinin sağlığına da dikkat etmek gerekeli olacaktır bu süreç boyunca ...

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 3. evinizde gerçekleşiyor olacak. Yoğun bir iletişim trafiği sizleri bekliyor. Yeni bir eğitim, mini seyahatler, ticari girişimler, sosyal medya-reklamcılık tarzı işler gelebilir gündeminize. Yakın çevre ile iletişim artar ama bu hafta dikkat baskı ve manipülasyon enerjisi hakim bu alanda.

 

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 3.evinizde gerçekleşecek. Yakın çevrenizle ilgili gündemler, seyahatler, eğitimler, iletişim alanınız, hatta zihniniz her zamankinden daha aktif çalışabilir. Tabi burada detaycı, eleştirel bir zihin calıştırabilecek. Ama bir diğer yandan doğru kullanımda yaptığınız işlerde hata payı düşebilecek. Nericede Mars bir malefik olduğu için seyahatlerde, trafikte dikkat gerekecektir. Araçlarınızda yangın tüpleriniz, ilk yardım çantanız emniyet amaçlı hazır bulunsun. Bunlar detaylandırmak adına örnekler herkeste çalışacak konular değil hatta özel kombinasyonlar gerekli o nedenle lütfen okurken korku enerjisi de geliştirmeyin ama tedbir iyi bir dosttur :))

Yakın çevre, kardeş, kuzen, komşu sağlık sorunları veya onlarla gerginlikler de getirebilir. İyi yönüyle ticari işleriniz, sosyal medya- reklamcılık gibi işlerinizde hareket artacaktır.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 2. evinizde gerçekleşiyor olacak. Bu süreçte yeni gelir kaynakları oluşturmak adına fikirler, projeler üretmeniz, yeni anlaşmalar imzalamanız söz konusu olabilir. Ama bu hafta yoğun manipülatif etkiler alırken finansal konularda dikkatli olmalısınız.

 

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 2.evinizde gerçekleşecek. Finansal konularda harekete geçiyor haritanız. Marsın olduğu alanda mücadele, çaba bazen de zorluk vardır. Bu da demek oluyor ki para kazanmak için çaba, daha fazla kazanmak için daha fazla çaba gibi bir süreç verebilecek sizlere. Bu da yeni iş imkanları getirebilir dolayısıyla. Tabi yine burada da Başak enerjisi çalışacak. Müthiş detaylandırıp irdeleyeceksiniz finansal adımlarınızı. Ama bu enerjiye zaten bu alanda alışıksınız sadece bir tık artış gösterebilecek. Bu da zaman zaman sizlere gerginlik olarak da yansıyabilir buna hazır olun.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 1 evinizde gerçekleşiyor olacak. Sizler için geleceğe yönelik hedefler, fikirler, projeler ürettiğiniz, daha aktif bir iletişim hayatı yaşadığınız bu anlamda daha sosyal olduğunuz bir süreci gösteriyor olacak. Fikirlerinizin daha göz önünde olduğu parladığı bu süreç projelerinizi  lanse etmeniz için de uygun olacak ama bu hafta değil :) Bu hafta biraz baskın etkiler altında Merkür özellikle de ikili ilişkiler, ortaklıklar, danısmanlılar alanınız biraz krizli gözüküyor. Yeni ortaklılar, yeni ilişkiler, imza atılacak işler için uygun değil kısacası.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları;  Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 1.evinizde gerçekleşecek. Hayat hedefleriniz, dış görünüşünüz, sağlığınız, dışarıya yansıttığınız tavır ve davranışlarınız alanlarından etkiler alacaksınız. Daha enerjik, daha atak, cesur hatta hızlı davranabilirsiniz  örneğin bu transiti yaşarken. Kazalara, yaralanmalara, sağlık sorunlarına açık da olabilirsiniz. Bağışıklığınızı desteklemeyi ihmal etmeyin. İşleriniz, sorumluluklarınız artabilecek. Mars 1. ev transiti hedefleriniz uğruna vereceğiniz mücadelede sizi daha cesur, güçlü ve hırslı kılabilecektir. Bunu dengeli kullanmaya da özen göstermelisiniz.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 12. evinizde gerçekleşiyor olacak. İletişim olarak daha içe dönük ve kendi alanınızda kalmak istediğiniz bir enerji çalıştıracaktır. Bu hafta biraz ruh dünyanızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlarınızdan gelecek lafa söze sıkılabilirsiniz. Rüyalarınız ve bilinçaltınız aktif olabilecek bu süreç boyunca...

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 12.evinizde gerçekleşecek. Burası sağlık, hastane gündemleri getirebilecek bir ve bir malefik transiti bu alanı tetikleyebilir bu nedenle dikkatli olmakta sağlığı ihmal etmemekte fayda var. Yaşadığınız semptomları önemsemek gerekir. Aynı zamanda gizli düşmanlarla da ilgili bir alan dolayısıyla bu da aktive olabilir ve canınızı sıkıcı gündemler getirebilir. Kontrol dışı etkiler verir 12. ev, çok da müdahele edemez olana çare arar ve kabule geçersiniz enerji burada böyle çalışır. Balığın doğal evidir akışa teslimiyet ister. Bilinçaltınız da biraz o Başak enerjisinin huzursuz yönlerinden etki alarak gereğinden fazla kurguya girebilir. Zihni dinginleştiren her türlü çalışma bu dönemde sizlere fayda sağlayacaktır. Yoga, meditasyon vb.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 11. evinizde gerçekleşiyor olacak. Bu transitte sizleri daha sosyal ve topululuklarla iç içe bir alana taşıyacak. Yakın arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artacak. Ama bu haftaya dikkat, yakın arakdaşlarınızla mümkün olduğunca kırıcı, baskıcı, manipülatif iletişimden sakının çünkü böyle bir etki altındasınız.

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 11.evinde gerçekleşecek. Hayata dair itek ve arzularınız, yakın arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, dahil olduğunuz grup ve topluluklar alanında hareketlilik kazanıyor haritanız. Daha sosyal olduğunuz bir dönem olacağı kesin. Hatta bir takım istek ve arzularınızı gerçekleştirmek adına sizi bazı başlangıçlara da yöneltebilir bu süreç. Ama Başak burcunun o fazla eleştirel, detaycı huzursuz yapısı yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde Mars'ın da etkisiyle biraz gergin çalışabilecek. Bu süreç sarfında bu anlamda ilişkilerinizde dikkatli olun ki sonradan üzülmeyin. Tabi yeni arkadaş ortamları yeni dostlar da verebilecek. Arkadaşlarınızın sağlık süreçleri ileilgilenmek zorunda da kalabilirsiniz.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 10. evinizde gerçekleşiyor olacak. Kariyer alanında projeler geiştirmeniz, yeni anlaşmalar yapmanız, yeni eğitimler almanız söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artacaktır. Ama bu hafta baskı ve manipülasyon enerjisi hakim, mobinge maruz kalabilirsiniz, dikkat...

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 10.evinizde gerçekleşecek. Kariyer alanında aldığınız bu transit iş yerinizde her zamankinden daha fazla mücadeleci, cesur ve hırslı olamanızı sağlayabilir. Her zamankinden daha çok efor sarfedeceğiniz, hatta sarfetmenizin gerekeceği bir süreci gösterecektir. Başaktaki detaycı yapı hata ihtimalini düsüşürüp işleri düzene sokmak adına destek olurken, zaman zaman burada Mars'ın varlığı iş arkadaşlarınızla gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. İş kazalarına karşı dikkatli olun. İş yerinizde yangınlara karşı tedbiri elden bırakmayın.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 9. evinizde gerçekleşiyor olacak. Yurtdışı  seyahatleri, eğitimleri, bunlarla ilişkili evrak işleri, yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla olan iletişiminizde artış gibi gündemler verebilecek. Ama bu hafta enerji bu alanda yeni brişeyler başlatmak için uygun değil ve uzaktaki tanıdıklarınızla olan ilişkilerinize de dikkat diyor gökyüzü...

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 9.evinde gerçekleşecek. Yurtdışı bağlantılı seyahat, eğitim, ticaret vb. ve hukuki süreçlerinizle ilgili bir evden etki alıyorusunuz. Bu alanlarda daha fazla efor sarfetmeniz gerekebilir. Bir takım zorluklarla karşılaşmanız olası. Evrak belge işlemlerinde aksaklıklar, uzayan yasal süreçler getirebilir. Ama bu alandaki işlerinizde artışa bağlı bir zorluk da söz konusu olabilecektir ki bu da olumlu çalışmasına örnek olacaktır. Yani bu alanarda hem hareketlenme hem de zorluk beklememiz yanlış olmaz. Yurt dışı bağlantılı yeni bir eğitim, yeni bir seyahat de verebilecektir.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 8. evinizde gerçekleşiyor olacak. Zihnimiz biraz içe dönük çalışabilir bu süreç boyunca. Bilinç altı korkularımız daha aktif olabilir. Bu nedenle enerjiyi sağaltmak adına terapi, meditasyon gibi çalışmalar fayadalı olabilir. Bu hafta özellikle Plüto karşıtı da aktif olacağı için bu anlamda baskı, iç sıkıntısı artabilir bunun davranışlarınıza yansıması da olası tabi. Kontrolü elden bırakmayın. Yeni bir okült eğitime de başlayabilirsiniz bu transit etkisi ile.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 8.evinde gerçekleşecek. Finansal gündemlerinizi hareketlendirecek. Krediler, ödemeler, primler, başkalarının paraları ile ilgili bu evden alınan etki sizlerin bu konularla daha fazla ilgileneceğinizi, emek sarfedeceğinizi gösteriyor. Bu alanlarda bazı güçlüklerle karşılaşmanız da söz konusu olabilecek. Gelir gider dengenizi oluşturmakta zorlandığınız bir süreç verebilir. Ödemlerde sıkıntılar oluşabilir. Ama bu alanlarda bir düzen oluşturmak adına Başak uygun bir enerji çalıştırcaktır hata payını düşürecektir.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 7. evinizde gerçekleşiyor olacak.  İkili ilişkilerinizde ve ortaklılarda iletişiminizin yoğunlaştığı bir döneme gireceksiniz. Danışmanlıklarınız artabilir. Ama bu hafta enerji biraz gergin ve manipülatif. Ne yeni bir ilişki başlatmaya ne de yeni bir ortaklığa girmeye uygun değil.

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; Pazartesi günü Mars Başak Burcuna geçiyor ve 28 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Bu transit sizlerin 7.evinde gerçekleşecek. Eveet bonus size kaldı :)) Eşlerinizle uğraşacaksınız. Etki aldığınız ev ikili ilişkiler, ortalıklar eviniz. Eh Mars çok da sevimli bir transit değil; yeni ortaklılar, yeni ilişkiler getirmek gibi bir hareketlilik de verebilir ama bu konularla ilgili gergin gündemler de getirebilir elbette. Eşin, ortağın sağlığı ile ilgilenmeniz de söz konusu olabilecektir. Kavga ve tartışmadan uzak durmaya çalışın bunu transit etkisi ile gelen bir süreç olduğu aklınızın bir köşesinde dursun. Başak teması burada hem eleştirel çalışıp gerginlik verebilir hem de sizi olduğundan daha fazla hizmet etme enerjisine çekebilir.

Salı günü ise Merkür de Aslan Burcuna geçiş yapacak. Merkür'ün 28 Temmuz'a kadar olan bu seyri ise 6. evinizde gerçekleşiyor olacak. İş yerinizde arkadaşalrınızla iletişiminizin yoğunlaştığı, yeni anlaşmalar yaptığınız, yeni projeler geliştirdiğiniz bir süreç olabilir. Ama bu hafta ortam mobing e de açık bu nedenle dikkatli ve mesafeli ilişkiler içinde olun.

 

 

Tüm yazılarını göster