1 milyon 600 bin kişi Yenikapı'ya akın etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla, yapılan "Büyük İstanbul Mitingi" için 1 milyon 600 bin kişi Yenikapı'da buluştu. "Sağduyunun Birlikteliği" sloganıyla düzenlenen buluşma için İstanbul'un farklı ilçelerinden metro, Marmaray, vapur ve otobüslerle yola çıkan vatandaşlar, Yenikapı Meydanı'na geldi ve renkli görüntüler oluşturdu.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı, Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi" için vatandaşlar alanı doldurdu.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!