1 milyarlık kara para operasyonunda şoke eden Cristiano Ronaldo detayı!

İstanbul narkotik polisinin 5 ilde düzenlediği kara para operasyonundaki saat detayı dikkat çekti. Ele geçirilen milyon dolarlık saatin dünyada sadece 6 tane üretildiği ve birinin de ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’da olduğu öğrenildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, MASAK ve Narkotik Suçlarla Daire Başkanlığı koordinesinde, uyuşturucudan elde edilen paraları aklayanlara yönelik yürüttükleri 2 yıllık çalışmanın ardından şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. İstanbul merkez olmak üzere Muğla, Antalya, Ankara ve Aydın’da eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 23 kişi gözaltına alındı. Lüks dairelere yapılan operasyonlarda özel harekat ekipleri de görev aldı. Öte yandan operasyonla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!