Amine Gülşe öpüşme sahnelerinde oynamayacak!

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe yakında nikah masasına oturacak. Mesut Özil ise mustakbel eşinden, bundan böyle rol alacağı, sinema filmleri, dizi ya da kliplerde öpüşememsini ve yakınlaşma sahnelerinde oynamamasını istedi. Amine Gülşe 2015'te yılında Show TV'de gösterilen 'Asla Vazgeçmem' dizisinde başrol arkadaşı Tolgahan Sayışman ile öpüşmüştü. Ancak buna karşın Gülşe, "Öpüşme sahnelerinde çok geriliyorum, hayatımda biri olsa öpüşmezdim" dedi.

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil yakın zamanda evlenecek. Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, yakında nikah masasına oturacağı Amine Gülşe'den bundan böyle öpüşme yakınlaşma sahnelerinde oynamamasını istedi. Geçtiğimiz günlerde konuşan Özil, " Almanya'da doğup büyümüş olabilirim. Ama Türk örf ve âdetlerine göre yetiştirildim. Nişanlım Amine de bunu gayet iyi biliyor" demişti.

Amine_GAlAe_ApAAme_sahneleri_iAerik

İLK YASAK

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile İngiliz takımı Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Haziran'da evlenecek. Amine Gülşe nikah öncesi müstakbel eşine bundan böyle rol alacağı dizi, klip ya da sinema filmlerinde öpüşmeyeceğine, yakınlaşma sahnelerini de kabul etmeyeceğine dair söz verdi.

Posta'nın haberine göre, Mesut Özil kısa bir süre önce yaptığı röportajda şunları söylemişti: Almanya'da doğup büyümüş olabilirim. Ama Türk örf ve âdetlerine göre yetiştirildim. Nişanlım Amine de bunu gayet iyi biliyor.

"ÖPÜŞME SAHNESİ İSTEMİYORUM"

Amine Gülşe 2015'te yılında Show TV'de gösterilen 'Asla Vazgeçmem' dizisinde başrol arkadaşı Tolgahan Sayışman ile öpüşmüştü.

Amine, ''Öpüşme sahneleri senaryonun bir parçası. Yapmak zorundayız. Ama itiraf edeyim ki, çok geriliyorum. Aklıma Tolgahan'ın eşi Almeda Abazi geliyor. Hayatımda biri olsa kabul etmezdim'' demişti. Amine Gülşe artık yapımcılara ''Öpüşme sahnesi istemiyorum'' diyecek.

MESUT'TAN AMİNE'YE PAHALI HEDİYE

Mesut Özil nişanlısı Amine Gülşe'ye, Rolex'in 80 bin liralık 'Date Just' model saatini hediye etti. Amine'nin kayınvalidesi Gül Özil'in taktığı özel tasarım altın bilekliğin değeri ise 8 bin lira.

KOMŞU ÇOCUKLARI

Amine Gülşe ile Mesut Özil meğer görücü usulü tanışmış.Amine Gülşe'nin annesi Gülter Hanım'ın bir akrabası Mesut Özil’in annesi Gül Özil ile Almanya, Gelsenkirchen'de komşuymuş.Amine'nin fotoğraflarını Gül Hanım'a göstermiş. Anne Özil gelin adayını çok beğenmiş.Bir bahaneyle Amine'yi İsveç'ten Almanya'ya çağırıp, tesadüfmüş gibi Mesut ile bir araya getirip, tanıştırmışlar.

Amine_GAlAe_ApAAme_sahneleri_iAerik.jpgdsfasdf

MESUT ÖZİL KİMDİR?

Mesut Özil, 15 Ekim 1988 tarihinde Gelsenkirchen, Almanya'da dünyaya geldi.

Futbola 1995 senesinde Westfalia 04 Gelsenkirchen, ilerleyen zamanlarda farklı takımların altyapısında forma giymiş ve idmanlara çıkmış, 2005 senesinde ise Schalke 04 altyapısında geçmiştir. İlk profesyonel sözleşmesini de 2006 senesinde Schalke 04 ile imzalamıştır.

Profesyonel sözleşmesinden sonra burada yalnız bir sezon forma giyen Özil, toplamda 30 maça çıkmış ve gol bulamamıştır.

2008 senesinde Werder Bremen'e transfer olmuş, 2008-10 yılları arasında Werder Bremen forması altında çıktığı toplam 108 maçta 16 gol ve 55 asist kaydetmiştir.

2010 senesinde 15 milyon Avro karşılığında İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu. Burada forma şansı bulduğu 105 maçta 19 gol atan Özil, 65 asistle de adından sıkça söz ettirdi.

2 Eylül 2013 tarihinde 50.000.000 Avro karşılığında İngiltere'nin önemli kulüplerinden Arsenal'e transfer oldu.

Mesut Özil, 2009 senesinde kendisini daha rahat hissettiği için Almanya Milli Takımı'nı tercih etti. Bu kararı bazı tartışmalara neden oldu.

Mesut Özil,

Almanya Milli Takımı ile 1 Dünya Kupası, 1 Dünya kupası üçüncülüğü yaşadı.

Werder Bremen forması ile DFB-Pokal kupası ve DFL Supercup kupası kazandı.

Real Madrid forması ile 1 La Liga birinciliği, 1 Copa del Rey birinciliği, 1 de Supercopa birinciliği elde etti.

Arsenal ile de 2014 ve 2015 seneleri olmak üzere iki FA Cup birinciliği yaşadı.

Amine_GAlAe_ApAAme_sahneleri_iAerik.jpgdsfafasdf

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Amine Gülşe 30 Nisan 1993 İsveç doğumludur. Türk kökenli İsveç vatandaşı olan oyuncu ve manken Amine Gülşe 24 yaşındadır. Boğa burcu olan güzel oyuncu 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi olmuştur. 2014 de bir önceki yılın birincisi olan Rüveyda Öksüz'den tacını alan Amine Gülşe uluslararası arenada ülkemizi temsil etmiştir

Adı Soyadı: Amine Gülşe
Doğum Tarihi:30 Nisan 1993
Nereli: İsveç
Burcu: Boğa
Kilosu: 55
Boyu: 1.78
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Kahverengi
Eğitim Durumu: Gothenburg Uluslar arası Lisesi mezunudur.

İyi derecede İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe International High School Of The Gothenburg Regione mezunudur. Ayrıca üniversite eğitimi almak istediğini belirten Amine Gülşe 1.78 boyunda ve 55 kilo ağırlığında 90 62 92 vücut ölçülerine sahip güzeldir. Asla Vazgeçmem adlı dizide oyunculuk hayatına başlayan Amine Gülşe; Elidor Miss Turkey yarışmasına da katılmıştır.

Amine Gülşe öpüşme sahnelerinde oynamayacak! ile ilgili etiketler Amine Gülşe Mesut Özil öpüşme sahneleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.