Amine Gülşe ev fiyatına gelinlik giyecek!

Uzun süredir birlikte olan futbolcu Mesut Özil ve oyuncu sevgilisi Amine Gülşe'nin düğün detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Özil, nişanlısı için kesenin ağzını açtı. Gülşe'nin giyeceği gelinliğin 520 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Haziran ayında İngiltere'de evlenmeye hazırlanan Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin düğün detayları, yavaş yavaş belli olmaya başladı. Özil, nişanlısı Gülşe için kesenin ağzını açtı. Özil, Gülşe'nin beğendiği gelinlik için yaklaşık 520 bin TL ödeyecek.

GELİNLİK İÇİN 520 BİN TL ÖDEYECEK

Çiftin, Londra'daki tarihi bir kalede evleneceğini iddia eden İngiliz basını şimdi de Gülşe'nin gelinlik tercihini açıkladı. Zuhair Murad'ın sıkı bir hayranı olan güzel oyuncu, Lübnanlı tasarımcıya gelinlik siparişi verdi. Özil, özel tasarım bir gelinlik giyecek olan 25 yaşındaki aşkı için kesenin ağzını açtı. Gelinlik için 100 bin doları yani yaklaşık 520 bin lirayı gözden çıkaran yıldız futbolcu, bonkörlüğünü de bir kez daha gözler önüne serdi.

Amine Gülşe ev fiyatına gelinlik giyecek!

HAFTADA 2 MİLYON TL KAZANIYOR

Haftalık kazancı 350 bin sterlin yani yaklaşık 2 milyon 350 bin lira olan Mesut Özil'in Londra'nın ardından İstanbul ve memleketi Zonguldak'taki düğün kutlamaları için toplamda ne kadar masraf yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Amine Gülşe ev fiyatına gelinlik giyecek! - Resim : 2

HOLLYWOOD YILDIZLARINI GİYDİRİYOR

48 yaşındaki Lübnanlı modacı, aralarında Sarah Jessica Parker'ın da bulunduğu birçok Hollywood yıldızını ödül törenlerinde giydiriyor.

 

Amine Gülşe ev fiyatına gelinlik giyecek! ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşe
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.