"Amigo Saddam" bıçaklanarak öldürüldü!

Amigo Saddam lakabıyla tanınan Ertan Tekdemir, bıçaklanarak öldürüldü. Peki Amigo Saddam kimdir? Ertan Tekdemir neden ve kim tarafından öldürüldü? İşte detaylar...

Olay, gece saatlerinde, Yüzüncü Yıl Mahallesi Nejat Tümer Sokak'ta bulunan Malkoçlar Sitesi'nde meydana geldi. Yıllardır Tekirdağspor'un tribün liderliğini yapan "Amigo Saddam" lakaplı Ertan Tekdemir, beraber yaşadığı kız arkadaşı Deniz Kuras ile arkadaşlarının evinde, alkol aldıktan sonra uyumak için odaya geçti. Çift, henüz bilinmeyen nedenle odada tartışmaya başladı. Tartışma, kavgaya dönüşürken iddiaya göre, Kuras, eline geçirdiği bıçağı rastgele sallamaya başladı. Tekdemir, boynuna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Eve çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Ertan Tekdemir, olay yerinde yaşamını yitirdi.

5a7083607af5073e18bed71b

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, olay sonrası Deniz Kuras'ı gözaltına alarak, emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kuras, 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

TEKİRDAĞSPOR

Tekirdağspor 1967 yılında Tekirdağ'da sarı-siyah renklerle kurulmuştur. Maçlarını 4.300 kapasiteli Namık Kemal Stadyumu'nda oynamaktadır.

Tarihçe
Tekirdağ'da faaliyet gösteren Yılmazspor, Halkspor, Tekirdağ Gençlikspor ve Çiftlikönüspor'un katılımıyla yapılan toplantılar sonucu Halkspor'un kırmızı-siyah renklerinden siyah, Tekirdağ Gençlikspor'un sarı-lacivert renklerinden sarı renkleri alınarak Tekirdağspor'un renkleri sarı-siyah olarak belirlendi.

Kurucu başkanlığını eski milletvekili Fethi Mahramlı'nın yaptığı Tekirdağspor'un kuruluş yıllarında Kemal Tüten, Hüseyin Arıtepe, Fahri Tanrıöver, Mestan Menekşe, Yılmaz Cicioğlu, Namık Uysal, Nevres Oktar, Hüseyin Karaevli, Avni Mutlu, Cemal Ünlüsaraç, Osman Alyanak ve Emin Eskin yöneticilik görevlerini üstlendi.

1967-68 sezonunda yeni kurulan 17 takımlı 3. Lig'e katılan ve teknik direktör İlhan Uralgil'in çalıştırdığı Tekirdağspor, ilk sezonunda ligi 6. olarak tamamladı. 1968-1971 yılları arasında Tekirdağspor, mücadele ettiği 3. Lig gruplarını orta ve üst sıralarda tamamlasa da şampiyonluk yarışına ortak olamadı.

1971-72 sezonunda 3. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor, grubunu Lüleburgazspor'un 1 puan gerisinde 2. olarak tamamladı ve 2. Lig'e yükselme şansını kaybetti. 1972-1976 yılları arasında Tekirdağspor, mücadele ettiği 3. Lig gruplarını orta ve üst sıralarda tamamlasa da şampiyonluk yarışına ortak olamadı.

1976-77 sezonunda 3. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor, grubunu Edirnespor'un 1 puan önünde şampiyon olarak tamamladı ve 2. Lig'e yükseldi. 1977-1986 yılları arasında Tekirdağspor, mücadele ettiği 2. Lig gruplarını orta ve alt sıralarda tamamladı. 2. ve 3. liglerin bölgelere göre gruplara ayrıldığı dönemlerde Tekirdağ takımları, her ne kadar güçlü kadroları ve taraftarları olsa da Tekirdağ şehrinin İstanbul'a yakınlığından dolayı maddi olarak kendilerinden çok daha güçlü İstanbul takımlarıyla aynı grupta mücadele etmek zorundaydı. İstanbul takımlarıyla uzun yıllar 1. lig için mücadele eden Tekirdağspor, İstanbul takımlarına diş geçiremeyerek 1986 yılında 3. Lig'e düştü.

"Amigo Saddam" bıçaklanarak öldürüldü! ile ilgili etiketler cinayet tekirdağspor amigo saddam kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.