Amfibi Komandoların Bedirhan bebek ve annesi için intikam yeminini izle!

Hakkari'de terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonrası yaşamını yitiren Bedirhan bebek ve annesi için Amfibi komandolarının intikam yemini ettiği video sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Amfibi Komandoların Bedirhan bebek ve annesi için intikam yeminini izle! İşte "İntikam, intikam, intikam" diyen mehmetçikler böyle yemin etti.

PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit düşen 11 aylık Bedirhan bebek ve annesi Nurcan Karakaya tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Amfibi komandolar, iki cana kıyan teröristlerden intikam alma yemini ettikleri video ile tüyleri diken diken etti. Amfibi Komandoların Bedirhan bebek ve annesi için intikam yeminini izle! Ayrıntılar haberimizde...

Amfibi Komandoların Bedirhan bebek ve annesi için intikam yeminini izle!

Amfibi komandolarının Hakkari'de terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonrası yaşamını yitiren Bedirhan bebek ve annesi için intikam yemini ettiği video sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Hakkari Yüksekova'da astsubay eşini ziyarete giden Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Karakaya, terör örgütü PKK'nın hain pususu sonrası hayatını kaybetti.

AMFİBİ KOMANDOLARI İNTİKAM YEMİNİ ETTİ
Hain saldırı sonrası Türkiye'nin her yerinden teröre lanet sesleri yükselirken, amfibi deniz komandoları da intikam yemini etti. Komandoların intikam yemininin bulunduğu video sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

 Amfibi Komandoların Bedirhan bebek ve annesi için intikam yeminini izle! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, Nurcan Karakaya yaşamını yitirdi, ağır yaralanan 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Amfibi Komandoların Bedirhan bebek ve annesi için intikam yeminini izle! - Resim : 3

AMFİBİ KOMANDOLAR
Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığı, Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı amfibi bir tugaydır. Karargahı, Foça'dadır.

Görevi düşman ülkenin kıyı sahiline yaptığı çıkartma ile kıyı şeridini ele geçirip geriden gelen birliklere hareket imkanı sağlamaktır.

Deniz piyadeler komando eğitiminin yanında bottan hareket halindeki gemiye çıkma, halatla helikopterden inme, kaçma-kurtulma, arazi şartlarında hayatta kalma gibi eğitimlerden geçmektedirler.

Bu tugayın bir taburu "Özel Amfibi Deniz Piyade Taburu" adı altında 1993-2001 yılları arasında Şırnak Cudi Dağı bölgesinde görev yaptı. Ayrıca Arnavutluk'ta barış gücü olarak bulundu.

Kıbrıs Harekâtı sırasında 20 Temmuz 1974 tarihinde Kıbrıs'a ayak basan ikinci Türk askeri birliğidir. O zamanlar alay seviyesinde olan bu birlik Kıbrıs sahilinde Pentemilli plajına çıkarak kıyı başı hattını tutup, paraşütle havadan gelen 1. Hava İndirme Komando Tugayı (Kayseri) ve helikopterlerle indirilen 2. Komando Tugayı (Bolu) ile birleşerek Girne'yi ele geçirdi. Kıbrıs Harekatı'nda yapılan çıkartma operasyonu az sayıda verilen kayıpla dünyanın en başarılı çıkartması kabul edilmektedir.

Şu an Arnavutluk Afganistan ve Kosova da da NATO Kuvvetleri ile birlikte (ISAF ve KFOR) "İnsani Yardım Kuvveti" olarak halen görev yapmaktadır.Fırat Kalkanı olarak bilinen sınır ötesi operasyona bir tabur ile katılım göstermişlerdir.Kış aylarında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nda görev alarak yurt içi ve yurt dışında terörle mücadeleye katkı sağlamaktadırlar.

Geçmişte Türk Deniz Piyadesi
Eyyubi Devleti'nin 1174 yılında Selahaddin Eyyubi tarafından kurulmuştur. Diğer sultan ve amirlerin olduğu gibi Selahaddin Eyyubi'nin de Bahriler adında kendine özel bir askeri birliği vardı. Bahriler, Karadeniz'in kuzeyindeki bozkırlardan ele geçirilen köle Kıpçak Türklerinin arasından seçiliyordu.. Bahri birlikleri 800-1000 atlıdan oluşmaktaydı. Bahri kelimesi, deniz veya büyük ırmak anlamına gelen Arapçadaki bahr (بحر) kelimesinden gelir zira Bahrilerin kışlaları Nil'deki Rawda adasında bulunmaktaydı.Bu birlik Türk Deniz Piyadelerinin temeli sayılmaktadır.

Amfibi Komandoların Bedirhan bebek ve annesi için intikam yeminini izle! ile ilgili etiketler bedirhan bebek nurcan karakaya amfibi komandolar intikam yemini izle
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.