Amerikalı genç şarkıcı Aaron Carter küvette ölü bulundu

90'lı yıllarda 'çocuk yıldız' olarak şöhrete kavuşan 34 yaşındaki şarkıcı ve Backstreet Boys vokal grubunun üyelerinden Nick Carter'in kardeşi Aaron Carter hayatını kaybetti. Carter, Los Angeles yakınlarındaki evinin küvetinde ölü bulundu.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Aaron Carter, Los Angeles yakınlarındaki evinde ölü bulundu.


Çocuk pop yıldızı olarak erken yaşta ün kazanan, rap ve oyunculuk kariyerine başlamadan önce kardeşinin hit grubu Backstreet Boys ile turneye çıkan Aaron Carter, cumartesi günü Los Angeles yakınlarındaki evinde ölü bulundu. Carter'ı Lancaster'daki evine gelen temizlikçinin bulduğu, polise "küvette boğulduğu" ihbarı yapıldığı aktarıldı.

Amerikalı genç şarkıcı Aaron Carter küvette ölü bulundu

EVİNİN KÜVETİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU


LA County Şerif Departmanı sözcüsü yaptığı açıklamada, saat 11:00 civarında Carter's Lancaster, California'daki bir yardım çağrısına cevap verdiklerini söyledi. Kaynaklar, Carter'ın küvetinde ölü bulunduğunu söyledi. Yetkililer olası bir ölüm nedeni hakkında bilgi vermedi.

REHABİLİTASYONA GİDİYORDU


The Hollywood Reporter'a göre Carter, en son bu yılın başlarında, oğlu Prince'in velayetini geri almak için birçok kez uyuşturucu rehabilitasyon merkezlerine gitti.

HILARY DUFF'TAN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

2001-2003 yılları arasında Aaron Carter ile ilişki yaşayan oyuncu Hilary Duff, eski sevgilisinin ölüm haberinin ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı. Duff, "Hayat senin için bu kadar zor olduğu ve tüm dünyanın önünde mücadele etmek zorunda kaldığın için çok üzgünüm. Kesinlikle coşkun bir çekiciliğin vardı. Gençliğim seni çok sevdi" ifadesini kullandı.

 

 

 

Amerikalı genç şarkıcı Aaron Carter küvette ölü bulundu ile ilgili etiketler Aaron Carter Nick Carter
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.