Amerikalı aktör Dick Van Dyke trafik kazası geçirdi

Hollywood efsanesi Dick Van Dyke trafik kazası geçirdi. Arabasının kontrolünü kaybederek bir kapıya çarpan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Dyke kazada hafif şekilde yakalandı. Ünlü aktör yeniden ehliyet sınavına girmek zorunda kalacak.

TMZ'nin haberine göre; 97 yaşındaki Dick Van Dyke'nin, Kaliforniya Malibu'da yağmurdan kayganlaşan yolda lüks aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

Dick Van Dyke

Kaza sonrası olay yerine polis ekipleri geldi. Ünlü sanatçının vücudunda çarpma sonucu morluklar ve kanamalar meydana geldi. Van Dyke'nin durumu "hafif yaralanma" olarak tanımladı. Van Dyke, olay yerinde sağlık görevlileri tarafından tedavi edildi ve daha sonra bir arkadaşı tarafından evine götürüldü.


YENİDEN EHLİYET SINAVINA GİRECEK

Polis memurları kazaya uyuşturucu ve alkolün karıştığından şüphelenilmediğini söyledi. Ancak polisin, Van Dyke'ın yaşı dolayısıyla ehliyet sınavına yeniden girmesi gerekecek.

VAN DYKE HAKKINDA


Van Dyke'ın Hollywood kariyeri sinema, televizyon ve tiyatro arasında geçen yetmiş yılı aşkın bir süreyi kapsıyor. Kazandığı ödüller arasında Altın Küre, Tony ve Grammy ödülleri de bulunuyor.

Kariyerinin zirvesine Bye Bye Birdie, Mary Poppins ve Chitty Chitty Bang Bang filmlerinde rol aldığı 1960'larda ulaşmış olsa da Van Dyke geçtiğimiz ay Fox'un şarkı yarışması The Masked Singer'da performans sergileyen en yaşlı yarışmacı olarak bir kez daha televizyon ekranlarında boy gösterdi.

Bu, aktörün ilk kıl payı kurtuluşu değil. 2013 yılında Kaliforniya otoyolunda yanan bir arabadan kurtarılmıştı. Ciddi bir yara almamıştı.

Daha sonra esprili bir şekilde yanmış arabanın fotoğrafını tweetlemişti: "Satılık kullanılmış Jaguar, çok ucuz."

Amerikalı aktör Dick Van Dyke trafik kazası geçirdi ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.