Amerika Açık şampiyonu Emma Raducanu, Indian Wells'e ilk turda veda etti

İngiliz tenisinin yeni kraliçesi Emma Raducanu, "5. Grand Slam" olarak adlandırılan Indian Wells'e ilk turda veda ederek hayal kırıklığı yaşattı. 18 yaşındaki raket, Belaruslu Aliaksandra Sasnovich'e 2-0'la elendi. Cem İlkel ise Jenson Brooksby'yi salladı ama yıkamadı.

Amerika Açık şampiyonu Emma Raducanu, hala zafer sarhoşu... 18 yaşındaki İngiliz tenisçi, "5. Grand Slam" olarak anılan Indian Wells'e ilk turda veda etti. Raducanu, Belaruslu raket Aliaksandra Sasnovich'e 6-2 ve 6-4'lük 2 setle mağlup olarak hayal kırıklığı yaşattı.

lk turu bay geçen dünya 22 numarası Raducanu mutlak favori olarak çıktığı maçta dünya 100 numarasına kadar gerileyen Sasnovich'e yenilerek "Amerika Açık şampiyonluğu tesadüf mü?" dedirtti.

Eylül ayının başında Amerika Açık'ta 10 maçı da set vermeden kazanan ve İngilizler'in adeta yeni kraliçesi olan Raducanu, oynadığı tenisle de büyülemişti. Güzel raket için "Medya ilgisi ve şöhret olmanın baskısını kaldıramadı" yorumları yapılıyor.

Amerika Açık şampiyonu Emma Raducanu, Indian Wells'e ilk turda veda etti

HELAL OLSUN CEM İLKEL

Milli tenisçi Cem İlkel ise elemelerde iki maç kazanıp ilk kez ana tabloya kaldığı 2021 Indian Wells'te Amerikalılar'ın yeni yıldız adayı Jenson Brooksby'ye elendi. Dünya sıralamasının 179. basamağındaki Cem, 79. numaralı Brooksby'e 7-6 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenildi.

İlk seti tie-break'le kaybeden 26 yaşındaki raket, oynadığı tenisle alkış aldı. Brooksby, ABD Açık'taki çıkışıyla adından söz ettirmiş ve Novak Djokovic maçında ilk seti alarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Amerika Açık şampiyonu Emma Raducanu, Indian Wells'e ilk turda veda etti ile ilgili etiketler Tenis Indian Wells Emma Raducanu Cem İlkel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.