'Amcam enkaz altında kaldı' diyen Burcu Biricik'ten dikkat çeken açıklama!

11 ilde şiddetli yıkımlara sebep olan depremler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler ise depremin ilk gününden bu yana depremzedeler için yardım yapıyor ve çağrıda bulunuyor. 'Camdaki Kız' dizisinin güzel oyuncusu Burcu Biricik, Oğuzhan Uğur'un dün gerçekleşen Hatay depreminden sonra yaptığı paylaşıma; "Amcam enkaz altında kaldı" yorumunu yazmıştı. Yaptığı paylaşımın basına yansıması üzerine Biricik'ten dikkat çeken bir açıklama geldi.

Burcu Biricik, Oğuzhan Uğur'un paylaşımına yaptığı 'Amcam enkaz altında kaldı' şeklindeki yorumun basına yansıması sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Birçok ilde etkili şekilde hissedilen Hatay depremlerinde, 6 kişi hayatını kaybederken, 294 kişi de yaralandı.

Asrın felaketi olatak adlandırılan depremlerin ardından ünlü isimler tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana pek çok paylaşım yaptı.

Bu isimlerden biri de, Kanal D'de ekranlara gelen 'Camdaki Kız' dizisinin 33 yaşındaki başrol oyuncusu Burcu Biricik oldu.

'Amcam enkaz altında kaldı' diyen Burcu Biricik'ten dikkat çeken açıklama!

"LÜTFEN ACİL YARDIM"

Instagram hesabından Oğuzhan Uğur’un paylaşımına bir yorum yazan Biricik, "Hatay Antakya, Küçük Dalvan İpek Sokak No: 16'da amcam enkaz altında kaldı. Lütfen acil yardım. Yönlendireceğiniz bir ekip var mıdır Oğuzhan?" diye sordu.

'Amcam enkaz altında kaldı' diyen Burcu Biricik'ten dikkat çeken açıklama! - Resim : 2

AÇIKLAMA YAPTI

Bu yorumun ardından, ünlü ismin amcasının enkaz altında kaldığı yönündeki haberler basına yansıdı. Oyuncu, söz konusu haberleri gördükten sonra Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir açıklama yayınladı.

"HIZLICA YÖNLENDİRDİM"

Burcu Biricik'in açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

Dün sette hızlıca iki kayıt arası gelen yardım çağrılarını yönlendirmeye çalışırken bir gencin amcasıyla ilgili mesajını da hızlıca yönlendirdim. Benim amcam değildi yani. Gerçi ne fark eder?

'Amcam enkaz altında kaldı' diyen Burcu Biricik'ten dikkat çeken açıklama! - Resim : 3

'Amcam enkaz altında kaldı' diyen Burcu Biricik'ten dikkat çeken açıklama! ile ilgili etiketler Burcu Biricik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.