Ambulansa makas atan araç videosunu izle!

Bir otomobil sürücüsü yoğun trafikte hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan bir ambulansla yarıştı. Trafiği içerisinde birçok kez makas atan sürücü o anaları cep telefonu kamerası ile kaydetti ve sosyal medyadan paylaştı. Herkes videoyu araştırmaya başladı. İşte ambulansa makas atan araç videosunu izle! Detaylar haberimizde...

Görüntüler E-5 Karayolu Bayrampaşa mevkiinde kaydedilmiş görünüyor. Bir otomobil sürücüsü, yoğun trafikte hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan bir ambulansla yarıştı. O anların görüntüsü cep telefonu iile kaydedip sosyal medyadan paylaştı. İşte trafikte ambulansa makas atan araç videosunu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Ambulansa makas atan araç videosunu izle!


E-5 Karayolu Bayrampaşa-Maltepe mevkiinde trafikte makas atan otomobil sürücüsü “bu kadarına pes” dedirtti.

Yoğun trafikte önünde seyreden ve hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulansla yarışan sürücü, araçların arasında defalarca makas attı.

Hem sürücülerin hem de kendi canının defalarca tehlikeye atan sürücü o anları bir de cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada yayınladı.

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, sürücü yoğun trafikte seyreden araçların arasında süratli bir şekilde ilerliyor.

Önünde seyreden ambulansla yarışmaya başlayan sürücü defalarca makas atıyor.

Ambulansa makas atan araç videosunu izle! ile ilgili etiketler Trafik ambulans Araç video makas izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.