Amberin Zaman, PKK'ya yapılan operasyondan rahatsız

Taksim'deki terör saldırısını görmezden gelen Amberin Zaman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK/YPG/PYD’ye yönelik operasyonunu karşı çıktı. Kahraman Mehmetçik terör inlerini ederken PKK ve FETÖ sempatizanlığıyla bilinen Amberin Zaman, TSK'nın operasyonlarından endişe duyduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırının intikamı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği operasyonlarla alındı. Kahraman Türk askeri PKK inlerini vurdukça sesi yurt dışından geldi. Amberin Zaman operasyonlardan rahatsız oldu.

PKK ve FETÖ'ye verdiği destekle gündeme gelen Amberin Zaman operasyondan duyduğu rahatsızlığı Twitter hesabından duyurdu.

"ABD koruması altındaki bölgeler vuruluyor"

Yapılan operasyondan derin endişe duyduğunu söyleyen Amberin Zaman, "Derik gibi ABD hava koruması altındaki bölgeler Türk askerleri tarafından vuruluyor." dedi.

"İstanbul saldırısına misilleme"

Taksim'deki terör saldırısını görmezden gelen Amberin Zaman, "Kobani ve Kürt kontrolündeki kuzey Suriye'deki diğer hedefler, İstanbul bombalanmasına misilleme olarak vuruluyor." ifadelerini kullandı.

Bölgeden bilgiler de verdi

Türkiye'nin operasyonundan rahatsızlığını her platformda dile getiren sözde gazeteci Amberin Zaman, Suriye'deki kaynaklarından aldığı bilgileri de paylaştı.

Zaman, "Vurulan alanlar, Rus kontrolündeki hava sahası gibi görünüyor. Kuzeydoğu Suriye'deki kaynaklarım, şu ana kadar saldırıların etkisine ilişkin herhangi bir değerlendirmeleri olmadığını söylüyor. Irak Kürdistanı'ndaki Kandil Dohuk Sincar'ın da bu gece Türk hava saldırılarında hedef alındığı bildirildi. ABD'nin devriye gezdiği alanlar da vuruldu." paylaşımında bulundu.

 

Amberin Zaman, PKK'ya yapılan operasyondan rahatsız ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.