Amber Heard ve Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı!

Yaklaşık iki yıl evli kaldığı dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp ile olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard'ın model Cara Delevingne ile öpüştüğü görüntüler basına sızdı. Deep , Heard'ın Elon Musk ve Delevingne ile üçlü ilişki içinde olduğunu da iddia etti.

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp'le iki yıl evli kalan ve Depp'ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard, gündemden düşmüyor. Amber Heard'ün, Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Johnny Depp daha önce Heard'ün üçlü ilişki yaşadığına dair iddialarda bulunmuştu.

Amber Heard ve Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı!

Amber Heard’ün, Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevigne ile ilişki yaşadığı iddiaları uzun zamandır gündemde. Hatta bu ilişkide Elon Musk'un da olduğu gündemdeydi. Üçlü ilişki iddiasıyla gündemde olan Cara Delevingne ve Amber Heard’ün öpüşme pozları sızdı.

 Amber Heard ve Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı! - Resim : 2

YouTube programı Popcorned Planet'te Heard ve Delevingne'in kucaklaşıp öpüşürken "özel fotoğraflar" olarak nitelendirdiği fotoğrafları lanse etti.

Amber Heard ve Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı! - Resim : 3 

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile devam eden mahkeme sürecinde bu konuya dair iddialarda bulunmuştu. Depp, çekim için dışarıdayken Amber Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü cinsel ilişki yaşadığını ve onları yakaladığını söyleyerek asansör kayıtlarını mahkemeye vermişti.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda komşuların iddialarından yola çıkan Johnny Depp'in avukatları, evlilik devam ederken Amber Heard, Elon Musk ve model Cara Delevingne'in üçlü bir yakınlık içinde bulunduğunu ileri sürmüştü. 

Amber Heard ve Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı! - Resim : 4

Elon Musk bu iddialara cevap verdi. Musk , Britanyalı model Cara Delevingne ve Amerikalı aktris Heard ile üçlü ilişki yaşadıkları iddialarını reddetti. Page Six'e konuşan Musk, "Cara ve ben arkadaşız, fakat hiç samimi bir ilişki içinde olmadık. Bunu o da doğrulayacaktır" demişti.

Musk, "Ayrıca Amber ile birlikte boşanma davası açıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladığımızı tekrar söylemek istiyorum. Evlilikleri sırasında Amber'in çevresinde bile bulunduğumu sanmıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Amber Heard ve Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı! - Resim : 5

 

Amber Heard ve Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı! ile ilgili etiketler jonny deep amber heard cara delevingne elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.