Amber Heard eski eşi Johnny Depp ile uzlaşmaya gittiğini açıkladı

Hollywood yıldızı Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e açtığı 'karalama davasını' kazanmıştı. Heard’ün Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verilmişti. Heard ve avukatları, mahkemenin kararına itiraz ederek, 43 sayfalık bir önerge ile kararın geri çekilmesi için başvuruda bulunmuştu. Amber Heard, Depp'e 1 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul ederek karalama davasında uzlaşmaya gittiğini duyurdu.

ABD'li aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı karalama davasını kazanmış, Virginia Fairfax Mahkemesinde görülen davada jüri, Depp’i haklı bularak, Heard'ün 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar vermişti. İkili arasındaki 'karalama davası' dünya basınında geniş yer bulmuştu.

Amber Heard, Johnny Depp’in kazandığı karalama davasına açtığı itirazı geri çektiğini bildirerek, bunun bir ödün verme eylemi değil ABD hukuk sistemine olan inancı kaybetmesiyle alakalı olduğunu söyledi ve 1 milyon dolar tazminat ödeyeceğini açıkladı.

Amber Heard eski eşi Johnny Depp ile uzlaşmaya gittiğini açıkladı


1 MİLYON DOLAR ÖDEMEYİ KABUL ETTİ


Heard’ün Depp’e 1 milyon dolar tazminat ödemesine karar verilmişti. Heard ve avukatları, mahkemenin kararına itiraz ederek, 43 sayfalık bir önerge ile kararın geri çekilmesi için başvuruda bulunmuştu. Ancak Amber Heard flaş bir karar aldı. Heard, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla itirazını geri çektiğini duyurdu.


Olaylı boşanma davasının ardından tazminat davasını kaybeden Amber Heard yüklü miktarda tazminat ödememek için itirazda bulunmuştu. Oyuncunun avukatları, Amber Heard'ün Depp'e 1 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul ederek karalama davasında uzlaşmaya gittiğini açıkladı.

HUKUK SİSTEMİNE OLAN İNANCINI KAYBETTİĞİNİ YAZDI


Dün akşam saatlerinde Instagram hesabından uzunca bir açıklama yayınlayan Amber Heard, dava sonucuna istinaden bir uzlaşmaya varıldığını, bu iftira davası için Johnny Depp'e 1 milyon dolar ödemeyi kabul ettiğini açıkladı. 36 yaşındaki aktris açıklamasında, bunun ‘taviz vermek’ anlamına gelmediğinin altını kalınca çizdi. Amber Heard, uzlaşmaya yoluna gitme kararının sadece Amerikan hukuk sistemine olan inancının tamamen kaybolmasından kaynaklandığını yazdı.


Heard yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Çok zor bir karar. Bunu asla seçmediğimi bilmeniz benim için önemli. Ben gerçeğimi savundum ve bunu yaparken de hayatım mahvoldu. Sosyal medyada karşılaştığım iftiralar, kadınların öne çıktıklarında ve gerçekleri savunduklarında yeniden ve yeniden mağdur edilme biçimlerinin kanıtı ve aslında bunun herkesin görebileceği kadar büyütülmüş bir versiyonudur. Artık nihayet altı yıl önce kurtulmaya çalıştığım bir şeyden, kabul edebileceğim şartlarda kendimi özgürleştirme fırsatım var. Bu bir kabul değildir. Bu bir taviz eylemi değildir. Sesimin duyulmasıyla ilgili bir kısıtlama yok, kimse ağzımı tıkayabilmiş değil. ABD’deki temyiz başvurum başarılı olsa bile, alabileceğim en iyi sonuç yeniden yargılama olur. Bunun üstesinden gelemeyeceğimi biliyorum.''

 

Amber Heard eski eşi Johnny Depp ile uzlaşmaya gittiğini açıkladı ile ilgili etiketler Johnny Depp Amber Heard dava
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.