Yalan ve provokatif haberler servis eden Ambargo TV'nin gözaltına alınan İranlı çalışanının ifadesi ortaya çıktı! ''Talimatları Ümit Özdağ'dan alıyordum''

Nefret operasyonu çerçevesinde gözaltına alınanlar arasında bulunan Ambargo TV çalışanı İranlı Ramin Saeidi'nin ifadesi ortaya çıktı. Kanalın sığınmacı karşıtı siyaset yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ait olduğunu söyleyen Saeidi, ifadesinde ''Yapılan paylaşımların içeriğini ben belirlemiyordum. Bana direkt Ümit Özdağ tarafından talepte bulunuluyordu'' dedi.

İranlı Ramin Saeidi, Ambargo TV adına çeşitli sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımların talimatını Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan aldığını söyledi.

''PAYLAŞIMLARIN İÇERİĞİNİ ÜMİT ÖZDAĞ BELİRLİYOR!''

"Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" gerekçesiyle "Muhbir", "Aykırı" ve "Haber Report" gibi sosyal medya hesaplarının yöneticileriyle birlikte gözaltına alınan Ambargo TV'nin İran kökenli çalışanı Ramin Saeidi'nin ifadesi ortaya çıktı.

Saeidi'nin ifadesinde talimatları Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan aldığını itiraf ederek, "Yapılan paylaşımların içeriğini ben belirlemiyordum. Bana direk Ümit Özdağ tarafından talepte bulunuluyordu. Ben bu talepler doğrultusunda videoların kurgu ve edit işlemlerini yapıp benden istenildiği şekilde kendilerine gösteriyordum." dedi.

''ONAY ALDIKTAN SONRA PAYLAŞIYORDUM''

Onay aşamasının akabinde videoları paylaştığını da itiraf eden Saeidi, "Onların onayı sonrasında belirtmiş olduğum sosyal medya platformları üzerinden paylaşımlarını gerçekleştiriyordum.

Yapmış olduğum video kurgu ve editlerin teyidini ben almıyordum. Ben sadece benden istenildiği şekilde düzenleme gerçekleştiriyordum." İfadelerini kullandı.

8 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI!

Nefret operasyonu kapsamında, Aykırı'nın Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ile Muhbir'in yöneticisi Süha Çardaklı ve Ambago TV yöneticisi Ramin Saeidi de dahil olmak üzere 8 kişi tutuklanmıştı.

ÜMİT ÖZDAĞ'IN BİTMEYEN SKANDALLARI!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın asrın felaketinin yaşandığı ilk günlerinde 'Suriyeli hırsız' yalanını ortaya atmıştı. Özdağ daha sonra paylaşımını apar topar silmek zorunda kalmıştı.

Özdağ'ın hedef gösterdiği Abdulbaki Bozdağ isimli genç, "Ben Türk Vatandaşıyım. Hırsız hiç değilim, ben Diyanet Vakfı'nda hafız biriyim" ifadelerini kullanmıştı. Özdağ yine deprem sürecinde, AK Partili olmayanlara yardım yapılmadığı yalanını da ortaya atmıştı.

Yalan ve provokatif haberler servis eden Ambargo TV'nin gözaltına alınan İranlı çalışanının ifadesi ortaya çıktı! ''Talimatları Ümit Özdağ'dan alıyordum'' ile ilgili etiketler Ümit Özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.