Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı

Amasya’da 120 yaşına giren Şeker Arslan, yeni yaşını sürpriz doğum günüyle kutladı. 3 padişah ile 12 Cumhurbaşkanı dönemine tanıklık eden 6 çocuk ve 12 torun sahibi Şeker Arslan’ın annesinin de 110 yaşına kadar yaşadığı öğrenildi.

Annesinin sağlığını doğal gıdalarla beslenmeye özen göstermesine borçlu olduğunu belirten kızı Serap Yüksel, “Tereyağı, bal, peynir sofrasından hep olurdu. Yoğurdunu kendisi mayalardı. Halen sabah kahvaltısında haşlanmış yumurtası eksik olmaz” dedi.

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı

EN BÜYÜK ÜZÜNTÜSÜ TORUNUNUN TORUNUNU GÖREMEMEK

Yüksel, annesinin tek üzüntüsünün torunları henüz evlenmediği için torununun torununu görememek olduğunu söyledi.

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı - Resim : 2


Aynı evde birlikte yaşadığı kızı, damadı ve iki torunu 6 ay önce koronavirüse yakalanan Arslan, salgından etkilenmedi. Hiçbir semptom görülmediği gibi hastanede yapılan testinin negatif çıkmasıyla da herkesi şaşırttı.

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı - Resim : 3

Gününün büyük bölümünü unutmadan söylediği maniler ve dua ederek geçiren 27 Haziran 1902 doğumlu Şeker nineye doğum günü sürprizi yapan AK Parti Amasya Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik de yaşayan tarihe sağlık diledi.

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı - Resim : 4

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı - Resim : 5

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı - Resim : 6

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı - Resim : 7

(İHA)

Amasyalı Şeker nine 120. yaşını kutladı ile ilgili etiketler Amasya Şeker Arslan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.