Amasya'daki kazada ölümden dönen Ceyhun Fersoy'dan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

21 Kasım'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyunun ekibini taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetmiş, oyuncu Ceyhun Fersoy da yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Ceyhun Fersoy sosyal medya hesabından takipçilerinin sorduğu sorulara yanıt verdi. Son sağlık durumuyla ilgili sevenlerini bilgilendiren Fersoy “Ayak bileğimden ameliyat oldum, kırıklar ve bağ kopması var” dedi.

21 Kasım günü Merzifon ilçesi Çaybaşı köyü mevkisinde meydana gelen kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmiş, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralanmıştı.


Ceyhun Fersoy, Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Hastaneden taburcu olan Fersoy, sosyal medya üzerinden soru - cevap yaptı.

ceyhun fersoy

''KIRIKLAR VE BAĞ KOPMASI VAR''

Ölümden dönen oyuncu bir takipçisinden gelen “Çok zor biliyorum ama o anı hatırlıyor musunuz?” sorusuna, “Hiçbir zaman, hiçbir yerde anlatmayacağım” cevabını verdi. Sağlık durumu hakkında da bilgi veren Fersoy, “Şimdilik durumum iyi. Ayak bileğimden ameliyat oldum, kırıklar ve bağ kopması var” ifadelerini kullandı.

"Seksenler oyuncularının tamamının sizin için sarı-lacivert forma giymesi çok etkileyiciydi, siz ne hissettiniz?" sorusuna ise Fersoy, "Ağladım. Çünkü güzel bir motivasyondu benim için..." yanıtıyla herkesi duygulandırdı.

Amasya'daki kazada ölümden dönen Ceyhun Fersoy'dan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama ile ilgili etiketler Amasya Trafik kazası Ceyhun Fersoy Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.