Amasya'daki kazada ağır yaralanan Sergen Deveci sahnelere geri dönüyor

21 Kasım 2022'de Amasya’da tiyatrocuları taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci'den güzel haber geldi. Felç kalma riskini atlatan ve 44 gün tedavi gördüğü hastaneden Ocak ayında taburcu olan Sergen Deveci sahnelere dönmeye hazırlanıyor.

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahneleyen tiyatro ekibini taşıyan minibüs, Amasya-Çorum kara yolu üzerinde tıra arkadan çarpmış, meydana gelen feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ise ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

 Amasya'daki kazada ağır yaralanan Sergen Deveci sahnelere geri dönüyor

Feci kazada boynu kırılan ve omurilik yaralanması nedeniyle felç kalma riski yaşayan 32 yaşındaki tiyatrocu Sergen Deveci, 44 gün sonra tedavi gördüğü Kocaeli Romatem Fizik ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden yürüyerek çıkmış ve sevenlerinin yüreğine su serpmişti.

Doktorların ''1 yıldan önce ayağa kalkamayabilir'' dediği Deveci, beklenenden daha kısa sürede iyileşme gösterdi. Genç oyuncu, kariyerine başladığı yerde sahnelere dönmeye hazırlanıyor.

 

141 GÜN SONRA SAHNEDE SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Habertürk'te yer alan habere göre; Ayağa kalktığında gözyaşlarını tutamayan Segen Deveci, ‘Baş Belası’nın sahnelendiği 20 Kasım 2022’den 141 gün sonra 29 Mart’ta sahnelere dönecek. Sergen Deveci, kariyerinin başladığı BKM Mutfak Açık Mikrofon’da sahneye çıkarak stand – up yapacak.

sergen deveci

Robotik rehabilitasyon ile yoğun fizyoterapi seansları sayesinde, umudunu hiç kaybetmeden ve sürekli ayağa kalkacağı günü hedefleyerek hastane günlerini geçiren Deveci, "Bu benim hayatımın ikinci evresi" demişti. Boyun omurundan ciddi bir ameliyat geçiren Deveci ilk başlarda 'Tekrar yürüyemezsem ne yaparım' diye düşündüğünü ve bir B planı olduğunu da kaydederek, "Buraya geldim fizik tedavi sürecim başladı. e-sporcu olurum, oturduğum yerden içerik üretirim ya da yazar olurum diyordum. Çünkü olmazsa olmaz, hayatta kalmak da çok büyük bir olaydı. Yoldaşlarımızı kaybettik biz o kazada. Hayatta olmak başka bir anlam taşıyordu benim için. Ayağa kalkamayacaksam tabii ki üzülürdüm ama bir B planım da vardı" şeklinde konuşmuştu.

 

Amasya'daki kazada ağır yaralanan Sergen Deveci sahnelere geri dönüyor ile ilgili etiketler Sergen Deveci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.