Amasya güne felaketle uyandı: İşçileri taşıyan minibüs devrildi! Yaralılar var...

Amasya yeni güne felaketle uyandı. Tarım işçilerini taşıyan minibüs kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ortalık savaş alanına dönerken 17 kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Edinilen bilgiye göre, Amasya'nın Suluova’dan Oluz köyüne gitmek için yola çıkan Kadriye Aydoğdu yönetimindeki 05 ABD 813 plakalı işçi servisi Yıldızköy yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 17 kişi yaralandı.

Amasya güne felaketle uyandı: İşçileri taşıyan minibüs devrildi! Yaralılar var...

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Olay yerine polis, 112 acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Amasya güne felaketle uyandı: İşçileri taşıyan minibüs devrildi! Yaralılar var... - Resim : 2

Amasya güne felaketle uyandı: İşçileri taşıyan minibüs devrildi! Yaralılar var... ile ilgili etiketler Amasya kaza Minibüs servis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.