Amar Rahmanovic'ten Konyaspor'a 2.5 yıllık imza

Konyaspor, "Boşnaklar'ın Maradona'sı" olarak anılan Amar Rahmanovic'le 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki "10 numara" için Sarajevo kulübüne 300 bin euro bonservis bedeli ödendi. Rahmanovic, Yeişil-Beyazlılar'ın ara transferde kadrosuna kattığı 10. isim oldu.

Ara transferin hızlı takımı Konyaspor, Bosna Hersek'in FK Sarajevo takımının 10 numarası Amar Rahmanovic ile 1.5 + 1 yıllık sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki Almanya doğumlu Boşnak isim için kulübüne 300 bin euro bonservis bedeli ödendiği bildirildi.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Rahmanovic, akşam üzeri Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadı'na gelerek imza törenine katıldı. Törende Konyaspor Genel Menajeri Seçkin Özdil, Boşnak futbolcuya eşlik etti.. 

Sarajevo’da bu sezon 19 maçta sahaya çıkan 6 gol ve 6 asistle oynayan Amar Rahmanovic aynı zamanda Bosna Hersek Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Rahmanovic, yeşil beyazlı kulüpte 29 numaralı formayı giyecek .

Amar Rahmanovic'ten Konyaspor'a 2.5 yıllık imza

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Konyaspor devre arası transfer döneminde 10 isme imza attırırken, başta kaptan Uğur Demirok olmak üzere 3 isimle de yollarını ayırdı. 

10 numaraya Rahmanovic'i alan Yeşil-Beyazlılar, sağ kanada da Norveç'in Viking takımından Zymer Bytyqi'i monte etti. 24 yaşındaki Boşnak oyuncuyla 2023'e kadar sözleşme imzalandı. Ön libero mevkisini Çaykur Rizespor'dan ayrılan 28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu İsmael Diamonde'yle takviye eden Konya ekibi, sağ beke de Sivasspor'dan Barış Yardımcı'yı transfer etti. 

Ligde orta sıralarda seyreden Konyaspor, İsmail Kartal'ın 18 yaşındaki oğlu Emre Kartal'ı Fenerbahçe altyapısından alıp profesyonel yaptı. 1922 Konya'dan İsmail Güven ile Doğan Gölpek kadroya dahil edildi. 20 yaşındaki gurbetçi golcü Ertuğrul Teksen, Danimarka'nın Lyngby BK takımından transfer edildi. Uşak'tan Selim Dilli ve altyapıdan A Takıma çıkan Ahmet Karademir, Konyaspor'un diğer transferleri oldu.

Amar Rahmanovic'ten Konyaspor'a 2.5 yıllık imza ile ilgili etiketler Konyaspor Amar Rahmanovic
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.