Aman dikkat! Soğanı böyle tüketmek sağlığa zararlı...

Antibiyotik etkisi yaptığı bilinen soğanı böyle tüketmek sağlığınıza zarar verebilir. Sağlıklı olduğu bilinse de birçok besini bilgisiz şekilde kullanmak farklı etkilere sebep oluyor. İşte soğanın en doğru tüketim şekli...

Doğru tüketilmezse o bile sağlığa zarar veriyor... Çoğu yemekte kullanılan ve tat açısından da birçok bireyin severek yediği soğanı yanlış tüketmek sağlığa zarar veriyor. Doğal Antibiyotik olarak adlandırdığımız sebzenin en doğru kullanım şekli haberimizde...

Aman dikkat! Soğanı böyle tüketmek sağlığa zararlı...

TÜKETİM ŞEKLİ ÇOK ÖNEMLİ

Soğan insan sağlığı açısından son derece önemli bir gıda olurken, soğanın içeriğinde bulunan faydalardan yararlanabilmek için tüketim şekline dikkat etmek gerekmektedir.

Yapılan araştırmalar sonucunda soğanın çiğ bir şekilde dilimlenerek muhafaza edilmeye çalışılması büyük ölçüde bakteri ürettiği ortaya çıkmıştır. Soğanın bu şekilde tüketilmesi kişinin sağlığını tehlike altına atarken, soğanın faydalarından yararlanabilmek için soğanı taze taze dilimleyip tüketmeniz gerekmektedir.

Aman dikkat! Soğanı böyle tüketmek sağlığa zararlı... - Resim : 2

 

Aman dikkat! Soğanı böyle tüketmek sağlığa zararlı... ile ilgili etiketler soğan
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.