“Amadeus Live” Zorlu PSM’de izleyenleri büyüledi...

Mozart’ın ihtişamlı müzik kariyerini başarılı bir şekilde beyazperdeye aktaran Amadeus filmi, 24 Şubat Cuma akşamı, “Movies in Concert” serisi kapsamında dev bir orkestra ve koro eşliğinde Zorlu PSM’deydi.

Ludwig Wicki’nin şefliğini üstlendiği 56 kişilik orkestra ve 36 kişilik koro eşliğinde, Amadeus filmiyle eş zamanlı canlanan müziklerin deneyimlendiği etkinlik, 25 Şubat akşamı da izleyicilerle buluşacak.

Klasik müzik tarihinin en önemli isimlerinden Mozart’ın hikayesini görkemli bir anlatımla sunmasının yanında, Mozart’ın ölümsüz eserleriyle 20. yüzyıl klasik müziğinin dehaları arasında sayılan John Strauss’un düzenleme ve bestelerinin de yer bulduğu Amadeus filmi, Zorlu PSM’de izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen yaşattı. Bu akşam (25 Şubat Cumartesi) da Zorlu PSM’de olacak etkinliğin biletlerine www.zorlupsm.com, www.biletix.com veya Zorlu PSM gişelerinden ulaşılabiliyor.

1488007091_AMADEUS_3

“Amadeus Live” Zorlu PSM’de izleyenleri büyüledi... ile ilgili etiketler zorlu psm mozart amadeus live
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.