Alzheimera yakalandığı konuşulan Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında Seyhan Soylu'dan açıklama

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türk sanat müziği sanatçısı Muazzez Abacı'nın alzheimer teşhisi konulduğunu iddia etmişti. Şimdi ise Abacı’nın rahatsızlığı ile ilgili Seyhan Soylu’dan şaşırtan açıklamalar geldi. Flash TV'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programının moderatörü Seyhan Soylu, Muazzez Abacı’nın unutkanlıklarının çok olduğunu ve kendisinin alzheimerdan şüphelendiğini açıkladı.

Onur Akay, Türk sanat müziğinin usta sesi Muazzez Abacı'ya alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunu duyurarak, ''Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatçımızın bu önemli rahatsızlığını bana söylediler. Çok çok üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum.'' demişti.

Onur Akay'ın iddialarının ardından Muazzez Abacı'nın menajeri Taner Budak iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtip şunları söylemişti: "Sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu gayet iyi olup, en yakın zamanda Türkiye'ye dönerek, sahne çalışmalarına devam edecektir. Bu haberi yapan internet sitesi hakkında sanatçının avukatı gerekli yargı işlemlerine başlayacaktır. Bu süreçte bilgi almak için arayan siyaset, sanat ve medya dünyasından dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımla..."

Son olarak Flash TV'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programının moderatörü Seyhan Soylu, eski dostu olduğunu söylediği Muazzez Abacı hakkında şaşırtan iddialarda bulundu.

Alzheimera yakalandığı konuşulan Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında Seyhan Soylu'dan açıklama

''BU KONU İLE İLGİLİ BİLGİLER BANA SÜREKLİ GELDİ''

Bunun üzerine Seyhan Soylu herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı. Akay’ın açıklamalarını destekleyen Soylu, Abacı’nın çok eski bir dostu olduğunu söyledi.

Soylu, “Muazzez Hanım hani dava açacakmış ya Onur’la ilgili. Evet, Demans konusunda bir doktorla gidip yardım etmekle ilgili unutkanlıkları olduğunu söyleyerek, hatta bu konuda birkaç tane önemli bir şey yaşadığının haberleri bana da geldi. Muazzez Hanım önemli Türkiye’de bir profesörün, nöroloji bölümünde kürsü başkanlığı yapmış olan bir doktorun hastası olmuş. Bu konu ile ilgili bilgiler bana da sürekli akış sağladı.” dedi.


Muazzez Abacı’nın gitmeden önce bu konuda rahatsız olduğunu ve Amerika’daki doktordan yardım alabilmek için Türkiye’deki doktorunu aradığını ama doktorunun bir içki masasında bu olayı konuşunca olayın duyulduğunu, bilginin kendisine de Onur Akay’a da geldiğini ifade etti.

Onur Akay'ı savunan ve bu konuda masum olduğunu dile getiren Seyhan Soylu sözlerine şöyle devam etti:

“Muazzez Abla Türkiye’deki bir profesörle ilişki kuruyor. O masadaki doktor bunu rüzgâr yapıyor. Muazzez Abacı’nın unutkanlıkları çokmuş ve kendisi Alzheimerdan şüpheleniyormuş ve doktora gitmiş. Kusura bakmayın da doktorun da sorumsuzluğu. Hasta doktor ilişkisini kamuoyuna veriyor. Onur Akay burada masum.”

Alzheimera yakalandığı konuşulan Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında Seyhan Soylu'dan açıklama ile ilgili etiketler Onur Akay Seyhan Soylu Alzheimer muazzez abacı Al Sana Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.