Altınordulu gençlerden örnek hareket!

Altınordu’nun genç futbolcuları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tesislerde çalışan kadınların bir günlük mesaisine yardımcı oldu.

Kulübün Torbalı ilçesinde bulunan tesislerinde futbolun yanı sıra gördükleri eğitim ve sosyal çalışmalarıyla gündeme gelen Altınordu’nun genç yetenekleri, bu sefer de tesiste çalışan kadınlar için kolları sıvadı.
Son zamanlarda İtalya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Roma’daki başarılı performansı ve attığı gollerle adını sıkça duyuran Cengiz Ünder ve Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Freiburg’da forma giyen Çağlar Söyüncü’nün de yetiştiği Altınordu altyapısındaki gençler, işe ilk olarak odalarından başladı.

5285757
Odalarındaki yatakları toplayan 15 yaş altı takımı oyuncuları, yerlere paspas çekti, lavaboları temizledi. Ardından camlara el atan gençlere ise yine kadınlar öncülük etti. Bu esnada işlerini hakkıyla yapan genç yetenekler, çalışan "abla"larından "aferin" aldı.
Öğle yemeği vaktinin yaklaşmasıyla mutfağa giren geleceğin Cengiz Ünderleri patates soydu, soğan doğradı. Oyuncuların, soğan doğrarken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

5285749
Gençlerin, bu işleri yaparken aralarında eğlenceli sohbetler de eksik olmadı. Masaların düzenini ayarlayan, ekmek ve su dağıtımını da yapan gençler, daha sonra yemek servisine geçti.
"Abla", "Tezye" dedikleri kadınlara tek tek servis yapan Altınordu ekibinin gençleri, yemekten sonra bulaşıkları da yıkadı.

5285751
Kirli çamaşırları toplayıp çamaşırhaneye götüren gençler, daha sonra mıntıka temizliği yaptı.
Son olarak kadınlarla yeşil sahaya çıkan genç futbolcular, buradaki hünerlerini "abla"larıyla paylaştı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı sahada kadınlar ısınma hareketleri yaptı, kaleye geçen genç yeteneklere penaltıdan gol attı.

Altınordulu gençlerden örnek hareket! ile ilgili etiketler Altınordu dünya kadınlar günü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.