Altınordu'da kaptanın çabası yetmedi

Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Erzurumspor FK'ya 2-1 yenilerek art arda 8'inci mağlubiyetini alan düşme hattındaki Altınordu'da kaptan Ahmet İlhan Özek kritik randevuda iki farklı görevi aynı anda üstlendi.

Teknik Direktör Ufuk Kahraman ile yolların ayrılmasının ardından oyuncu-antrenör olarak ilk 11'de sahaya çıkan Ahmet İlhan, bir yandan 90 dakika boyunca mücadele ederken, diğer yandan teknik kararları antrenör Cüneyt Yis ve kaleci antrenörü Atilla Küçüktaka ile birlikte verdi.

Erzurumspor önünde 31'inci dakikada Şeref'e asist yaparak takımının öne geçmesinde pay sahibi olan 34 yaşındaki futbolcu, gösterdiği çabanın puan almalarına yetmemesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

Kırmızı-lacivertli ekipte taktığı kaptanlık pazu bandının ardından teknik kararlarla birlikte ekstra sorumluluk üstlenen Ahmet İlhan, bu sezonki 2'nci asistini yaptı. Kanatlarda görev yapan deneyimli futbolcu oynadığı 15 maçta 9 kez rakip fileleri sarsıp İzmir ekibinin skor yükünü çekti.

Altınordu'da kaptanın çabası yetmedi ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig Altınordu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.