Altınordu'da Ali Emre'ye maske çözümü

Spor Toto 1. Lig'de bitime 3 hafta kala küme düşme tehlikesi yaşayan Altınordu'da kaleci Ali Emre Yanar, burnuna aldığı darbe sonrası kalan maçlarda sahaya koruyucu maskeyle çıkmaya hazırlanıyor. Altınordu bu hafta deplasmanda play-off hattındaki Bodrumspor'la Ege derbisinde karşılaşacak.

İç sahada 3-3 sona eren Bandırmaspor maçında ilk yarının son dakikalarında sakatlık yaşayan 24 yaşındaki file bekçisi, sahada yapılan tedavi sonrası oyuna devam edip devreyi tamamlamıştı.

İkinci yarıda yerini 18 yaşındaki kaleci Serhat'a bırakmak zorunda kalan Ali Emre'nin burnunda parçalı kırık tespit edildikten sonra operasyon yapıldı.

Kırmızı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuzun şikayetlerinin artması üzerine operasyon yapılmıştır. Oyuncumuzun burun kemiğindeki kırık lokal anestezi ile manipüle edilerek yerine oturtulmuştur. Sporcumuzun 2 gün istirahat sonrası bireysel antrenmanlarına başlaması planlanmaktadır. Ali Emre Yanar'ın ayrıca en az 2 hafta süre ile takım antrenmanı ve maçlarda koruyucu yüz maskesi kullanması gerektiği belirtildi" ifadelerine yer verildi. 

Altınordu'da Ali Emre'ye maske çözümü ile ilgili etiketler Altınordu Spor Toto 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.