Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'na Werder Bremen talip

Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Bundesliga'ya veda eden Almanya'nın köklü kulübü Werder Bremen'in gündemine geldi. 2012 yılında Altınordu'da göreve başlayan Eroğlu, takımıyla bu sezon Süper Lig'i son maçta kaçırırken, Alman ekibi Werder Bremen'in dikkatini çekti.

Altınordu'nun başında Süper Lig'in eşiğinden dönen teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun ismi Werder Bremen'le anılıyor. Bundesliga'ya bu sezon veda eden Almanya'nın köklü kulübünün  Ole Werner ve Stefan Leitl ile birlikte teknik direktör adayı Hüseyin Eroğlu...

2007-12 yılları arasında Bucaspor altyapısındaki başarılarıyla adından söz ettiren Almanya doğumlı 48 yaşındaki çalıştırıcı, 2012'den beri Altınordu'yla istikrarlı başarısını sürdürüyor. İzmir ekibine play-off finali oynatan ve Altay'a 89'da yediği golle 1-0 mağlup olarak Süper Lig'i az farkla kaçıran Eroğlu, Werder Bremen yönetiminin dikkatini çekti.

Eroğlu, İzmir ekibiyle 9 sezonda 303 maça çıktı. Takımı 3. Lig'den TFF 1'inci Lig'e taşıyan ve birçok genç oyuncuyu Türk futboluna kazandıran Eroğlu'nun teklifi kabul etmesi durumunda ise yerine takımın yardımcı antrenörü Ufuk Kahraman'ın gelmesi bekleniyor. 

Altay finalinin ardından açıklamalarda bulunan Eroğlu, güzel bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Hem yetiştirici hem yarışmacı olup bu dev bütçeli takımlar arasında finale kalmak güzel bir duygu. Samsunspor'u eleyip buraya gelmemiz önemliydi. Maçın ilk yarısında kaçırdığımız golleri sonuçlandırsaydık farklı devam edebilirdi. İkinci yarı topa sahip olmamız gerekirken basit hatalar yaptık. Rakibe maçın bitimine doğru 2 pozisyon verdik. Kadromuzun derinliği de çok yoktu. Aynı oyuncularla devam etmek zorunda kaldık. Atanın kazanacağı bir maç görüntündeydi biz hata yaptık onlar attılar bu anlamda üzgünüz. Altay'ı tebrik ederim. Final farklı hikayeleri olan maçlar. Biz atsaydık biz kazanırdık. Üzgünüz ama kimsenin buralara geleceğimizi tahmin etmediği bir sezon yaşadık" dedi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'na Werder Bremen talip ile ilgili etiketler Altınordu hüseyin eroğlu werder bremen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.