Altınordu'yu deplasmanda mağlup eden Keçiörengücü zirveye yükseldi

TFF 1. Lig'de zirvenin yeni sahibi Keçiörengücü... Başkent ekibi 12. haftaya lider giren Altınordu'yu deplasmanda 0-2 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Bordo-Mavililer'e İzmir'de 3 puanı getiren golleri Burak Aydın kaydetti.

TFF 1. Lig'in 12. haftasında, liderlik mücadelesi veren iki takım karşı karşıya geldi. Bornova'da Altınordu'ya konuk olan Keçiörengücü, 0-2 kazanarak kritik bir galibiyet elde etti.

Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 25'te penaltıdan, 57'de kafayla Burak Aydın kaydetti. Bordo-Beyazlılar galibiyet serisini 3 maça, puanını da 24'e yükselterek, 23 puanda kalan lider Altınordu'yu geçerek zirvenin yeni sahibi oldu.

Türk futbolunun "yetiştirici kulübü" olarak nam salan, bu sezon ise gözünü Süper Lig'e diken İzmir temsilcisi, 6 maç sonra sahadan yenik ayrıldı. Lacivert-Kırmızılı ekibin 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Teknik direktör Hamdi Yılmaz yönetimindeki Keçiörengücü hafta içi Giresunspor'la kozlarını paylaşacak. Altınordu ise aynı gün Adana Demirspor'a konuk olacak.

Altınordu'yu deplasmanda mağlup eden Keçiörengücü zirveye yükseldi
Burak Aydın & Soner Gönül, gol sevinci...
Altınordu'yu deplasmanda mağlup eden Keçiörengücü zirveye yükseldi ile ilgili etiketler Altınordu Keçiörengücü Burak Aydın Hamdi Yımaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.