Altınordu, geriden gelip kazanmayı seviyor

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de hükmen galip geldiği Yeni Malatyaspor dışındaki son 3 galibiyetinde geriye düşmesine rağmen kazanan taraf oldu. Böylece Altınordu, bu karşılaşmaların hepsinde geriye düşmesine rağmen kazanmayı başaran taraf oldu.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, bu sezon hükmen galip sayıldığı Yeni Malatyaspor dışındaki son 3 galibiyetinde gösterdiği performansla dikkatleri çekti. Kırmızılı-lacivertliler bu sürecin ilk maçında 20. haftada Gençlerbirliği'ni konuk etti. Müsabakaya kötü başlayan kırmızı-lacivertliler, 23. dakikada Gabriel Torje'nin attığı golle geri düşmüştü ve daha sonra 50. dakikada Ali Özgün'ün, 66. dakikada ise Emircan Gürlük'ün golleriyle karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı.

İzmir temsilcisi bir diğer galibiyetinde ise 27. haftada Tuzlaspor’u konuk etti. İlk yarım saati sessiz geçilen maçta 32. dakikada Kerim Alıcı'nın kendi kalesine attığı golle yine Altınordu yenik duruma geldi. Mücedelenin büyük bir bölümünü geride götüren ev sahibi, dakikalar 83 ve 89'u gösterdiğinde Ali Özgün ile Emircan Gürlük'ün golleriyle mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı.

Kırmızı-lacivertliler, son olarak 28 Mart Salı günü Denizlispor’la karşı karşıya geldi ve 6. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle hemen maçın başında geriye düşmesine rağmen Kürşat Sürmeli’nin 11, Ali Özgün'ün ise 16. dakikada kaydettiği gollerle 2-1 öne geçip, maçın kalan kısmında bulduğu gollerle maçı 5-2 kazanmayı başardı.

 

Altınordu, geriden gelip kazanmayı seviyor ile ilgili etiketler Altınordu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.