Altınbaş Holding ile FETÖ'nün artisti Reha Yeprem arasındaki ilginç ilişki...

Altınbaş Holding'in, FETÖ ile bağlantıları kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. SuperHaber son olarak, Altınbaş Holding ile oyuncu Reha Yeprem arasındaki bağlantıya ışık tutmuştu... Altınbaş Holding, medyada yer alan bu iddianın kamuoyuna ulaşmasını engellemek için seferber oldu. SuperHaber'in Altınbaş Holding'in yayınladığı haberine sansür getirildi. Sansür hakkında hiçbir geçerli açıklama da yapılmadı

Şirketin adına ilk kez, Uşak Cumhuriyet Savcılığı'nın FETÖ yapılanmasına dair hazırladığı iddianamede rastlanmıştı.

Holdingin ortaklarından İmam Altınbaş ve Hüseyin Altınbaş'ın isimleri iddianamede, FETÖ'nün Pensilvanya'ya en yakın isimlerinden biri olan ve halen cezaevinde bulunan Hazım Sesli ile birlikte yer aldı.

Sesli, FETÖ'nün Türkiye imamının yardımcısı olarak biliniyor ve örgütün bütün kirli ilişkileri içinde adı geçiyor.

Holdingin yönetim kurulu başkanı Vakkas Altınbaş ve damadı Bulut Akacan'ın, Bank Asya'nın kurucu ortaklarından Ömer Hasırcılar ile KKTC'de faaliyet gösteren FEO isimli Gayrimenkul şirketinin ortağı olduğu da ortaya çıkmıştı.

FETÖ'NÜN ARTİSTİ DE ŞİRKET İLE BAĞLANTILI

Şirketin FETÖ ile dirsek teması bununla da sınırlı değil. Altınbaş Holding'in avukatı Cevdet Yavuz'un da FETÖ'cu oyuncu Reha Yeprem'in eniştesi olması dikkatleri çekiyor.

FETÖ'nün "artisti" Reha Yeprem'in Altınbaş Holding'de zaman zaman çeşitli görevler aldığı iddia ediliyor.

Yeprem'in sosyal medyadaki paylaşımlarında ise, firari FETÖ'cü iş adamı Akın İpek başta olmak üzere örgüte yakın isimlere yönelik destek mesajları dikkat çekiyor.

deferrrfe

dedeff

dede

WhatsApp_Image_2017-06-22_at_17.24.46

FETÖ İLE ARSA TAKİBİ

Bu arada, FETÖ'nün "Selam Tevhid" kumpas dosyasına dahil ederek telefonlarını dinlediği iş adamı Kamil Darbaz’ın Göztepe’deki milyonlarca dolarlık arsasının da FETÖ-Altınbaş iş birliği ile hileli şekilde ele geçirildiği iddiaları daha önce medyada yer almıştı.

FETÖ ile şaibeli ilişkileri bulunan şirketin yöneticilerinden Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş da, geçtiğimiz yıllarda FETÖ'nün kumpası ile karşı karşıya kalan Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başkan adayı olduğu spor medyasında haber olmuştu.

SANSÜR GİRİŞİMİ!

Altınbaş Holding, medyada yer alan bu iddianın kamuoyuna ulaşmasını engellemek için seferber oldu. SuperHaber'in Altınbaş Holding'in yayınladığı haberine sansür getirildi. Sansür hakkında hiçbir geçerli açıklama da yapılmadı.

Altınbaş Holding ile FETÖ'nün artisti Reha Yeprem arasındaki ilginç ilişki... ile ilgili etiketler altınbaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.