Altın Portakal'da FETÖ propagandasına Bakan Tunç'tan tepki: "Kültür Bakanlığımızın almış olduğu kararı çok doğru buluyoruz"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kültür ve Turizm Bakanlığının FETÖ propagandasına tepki olarak Altın Portakal Film Festivali’nden çekilmesi kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) eğitim merkezinde göreve yeni başlayan infaz koruma memurlarının yemin töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının FETÖ propagandası yapılan bir yapımın Altın Portakal Film Festivali'nde olması nedeniyle çekilme kararını değerlendiren Bakan Tunç kararı çok doğru bulduğunu belirterek şunları söyledi:

"TERÖR PROPOGANDASINA MÜSAADE EDİLEMEZ"

"Altın Portakal Film Festivali'nde terör örgütünün propagandasını yapılmasına müsaade edilemez. Kültür Bakanımızın vermiş olduğu karar, çok değerli bir karar. Özellikle terör konusunda hep beraber milletçe kararlı olmamız gerekir. Bu kararlılıktan hiçbir zaman taviz vermememiz lazım. Özellikle Altın Portakal Film Festivali gibi geleneksel hale gelmiş bir festivalde terör örgütünün propagandasının yapılmasına kesinlikle müsaade edilemez. Kültür Bakanlığımızın almış olduğu kararı çok doğru buluyoruz."

Altın Portakal'da FETÖ propagandasına Bakan Tunç'tan tepki: "Kültür Bakanlığımızın almış olduğu kararı çok doğru buluyoruz" ile ilgili etiketler Altın Portakal Film Festivali Yılmaz Tunç Kültür ve Turizm Bakanlığı FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.