Altın madalyasını bakın kime hediye etti

Bundan yaklaşık 3 yıl önce Ermenistan'da düzenlenen turnuvada şampiyon olan İranlı kareteci Ahmad Bagheripour, altın madalyasını, Karabağ savaşında ölen Ermeni kareteci Artur Sukisyan'ın ailesine hediye etti. Bagheripour, madalyayı, Ermenistan Büyükelçiliği aracılığı ile aileye yolladı.

Ekim 2018'de Ermenistan'da düzenlenen 12. Kyokushin Karate Şampiyonası'nda birinci olan İranlı kareteci Ahmad Bagheripour, altın madalyasını Karabağ'ın Azerbaycan tarafından işgalden kurtarılması sırasında ölen Ermeni kareteci Artur Sukiasyan'ın ailesine hediye etti.

İranlı sporcu,13 Ocak'ta altın madalyasını Artur Sukiasyan'ın ailesine ulaştırması için İran'daki Ermenistan Büyükelçiliği'nde görevli diplomat Gor Shahverdyan'a takdim etti.

İran'daki Ermenistan Büyükelçiliği basın servisi Bagheripour'un madalyayı elçilik görevlisine verdiği ana ilişkin bir de fotoğraf paylaştı. 

Bagheripour'un Sukiasyan ile birçok şampiyonada mücadele ettiği ve aralarında bu vesile ile bir dostluk oluştuğu belirtildi.

Altın madalyasını bakın kime hediye etti ile ilgili etiketler madalya Ahmad Bagheripour Artur Sukiasyan karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.