Altın Kızlar'ın yıldızı Betty White’ın eşyaları müzayedede satılacak

Türkiye'de Altın Kızlar'daki rolüyle tanınan ve geçtiğimiz Ocak ayında 99 yaşındayken doğal nedenlerden hayata veda eden Amerikalı aktris Betty White'ın eşya ve kıyafetleri açık artırmada satılacak.

Ünlü müzayede evi Julien's Auctions, efsanevi aktris ve kültür ikonu Betty White'ın kıyafetleri ve eşyalarından oluşan bir müzayede düzenliyor. Eylül ayında yapılacak müzayedede, ünlü yıldızın 1500’den fazla eşya ve elbisesi satılacak.

Altın Kızlar'ın yıldızı Betty White’ın eşyaları müzayedede satılacak


SATILACAK EŞYALARI

İkonik televizyon şovlarından ve filmlerinden ödüller, senaryolar, gardırop ve hatıraların yanısıra Brentwood ve Carmel, California'daki evlerinden mobilyalar, sanat eserleri, mücevherler, ev eşyaları ve kişisel eşyalar yer alacak.

Altın Kızlar'ın yıldızı Betty White’ın eşyaları müzayedede satılacak - Resim : 2

BETTY WHİTE HAKKINDA

Betty, ölümünden önce televizyon dünyasında bir kadın için en uzun süren kariyere sahipti. 1939'dan başlayarak birçok dizi, film, radyo ve televizyon programında yer aldı.

Betty White, belki de en çok 1985'ten 1992'ye kadar süren "Altın Kızlar"daki Rose Nylund rolüyle ünlendi. "The Betty White Show" da bir başka ünlü programıydı. 115'den fazla film ve dizi rolüyle 5 kez Primetime Emmy Ödülü, 2012 Grammy Ödülü, Amerikan Komedi Ödülleri sahibi oldu.

Altın Kızlar'ın yıldızı Betty White’ın eşyaları müzayedede satılacak - Resim : 3

Betty White, birkaç kez Altın Küre'ye aday gösterildi, birçok kez Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi.

White'ın menajeri ve yakın arkadaşı Jeff Witjas, People dergisine yaptığı açıklamada "Betty 100 yaşına gelmek üzereyken, sonsuza kadar yaşayacağını düşündüm" dedi. Sanatçının 17 Ocak'ta 100. doğum gününü kutlamaya hazırlanıyordu.

White, 28 Aralık'taki son Twitter gönderisinde, yüzüncü doğum gününden önce People dergisine verdiği bir röportajı paylaştı. Röportajında "ukala bir iyimser olarak doğduğunu" belirten Betty White, ilerleyen yaşına rağmen "bu kadar sağlıklı olduğu ve çok iyi hissettiği için çok şanslı" olduğunu söyledi.

Altın Kızlar'ın yıldızı Betty White’ın eşyaları müzayedede satılacak ile ilgili etiketler Betty White açık artırma Julien's Auctions müzayede
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.