Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nde Kapışma Var

Bu yıl 48. Pantene Altın Kelebek Ödüllüri tam bir yıldızlar geçidine sahne olacak. 2022 yılına damga vurmuş oyuncular için heyecan dorukta. Altın Kelebek Ödülleri EN iyi kadın oyuncu kategorisinde ise adeta kapışma var. Peki sizce kim kazanır? İşte adaylar...

En iyi kadın oyuncu kategorisinde bu yıl Afra Saraçoğlu, Burcu Biricik, Cansu Dere, Demet Özdemir, Devrim özkan, Ezgi Mola, Pınar Deniz, Rabia Soytürk, Su Burcu Yazgı Coşkun, Deniz Baysal ve Ezgi Mola ödül için yarışacak.

ALTIN KELEBEK'TE EN İYİ KADIN OYUNCU İÇİN KAPIŞMA VAR

Şu sıralar Yalı Çapkını dizisiyle fırtınalar estiren son dönemin en popüler oyuncusu Afra Saraçoğlu ile Yargı dizisinde kariyerinin zirvesini yaşayan güzel oyuncu Pınar Deniz, Altın Kelebek En iyi kadın oyuncu ödülü için adaylarım arasında. İkilinin hayranlarının sosyal medyada en aktif fan grupları içerisinde yer alması da ödülü almak için en büyük şansları olacak.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM'de yapılacak.

Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nde Kapışma Var ile ilgili etiketler Pantene Altın Kelebek Ödülleri Su Burcu Yazgı Coşkun Burcu Biricik Ezgi Mola Pınar Deniz Devrim Özkan Deniz Baysal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.