Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı

Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl online olarak gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni bu yıl yeniden salona taşındı. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde konukların sadece çok az bir bölümünün maske taktığı görüldü.

Geçtiğimiz yıl Covid-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni bu kez bir organizasyonla sahiplerini buldu.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı

Çağla Şıkel ve Cem Davran'ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, Kanal D'de canlı olarak yayınlandı. Yyaın öncesinde ödül gecesinin Covid-19 pandemi kurallarına uyularak yapıldığı ibaresi ekrana geldi.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı - Resim : 2

Cem Davran'ın girişte pandemi kontrollerinin yapılması nedeniyle konukların salona yerleşmesinde gecikme olduğuna dikkat çektiği Altın Kelebek Ödül Töreni'nde konukların sadece çok az bir bölümünün maske taktığı görüldü.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı - Resim : 3

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı - Resim : 4

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı - Resim : 5

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı - Resim : 6

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde pandemi detayı ile ilgili etiketler Altın Kelebek Altın Kelebek Ödülleri covid-19 pandemi koşulları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.