Altın kaplama uçağa büyük ilgi...

Onur Air Teknik tarafından bakımları gerçekleştirilen ve Suudi bir iş adamına ait olan altın kaplama jet, Eurasia Airshow'da sergileniyor.

Onur Air'den yapılan açıklamaya göre, Airbus A319 tipi yolcu uçağından VIP jete dönüştürülen ve bakımları Onur Air Teknik tarafından gerçekleştirilen uçak, Türkiye'nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow'da sergilenmek için Antalya'ya getirildi.

Altın kaplama uçağa büyük ilgi...

Fuarın gözde uçağı olan VIP jeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici ve hava yolu şirketlerinin genel müdürleri ziyaret ederek Onur Air Teknik yetkililerinden uçağın özellikleriyle ilgili bilgi aldı.

Altın kaplama uçağa büyük ilgi... - Resim : 2

Toplamda 132 koltuk kapasiteli Airbus A319 tipi yolcu uçağından 15 koltuklu VIP jete dönüştürülen, oturma odası, çalışma odası, yatak odası ve banyonun bulunduğu uçağın kabin içindeki aksesuarların kaplamaları için toplam 6 kilogram altın kullanıldı.

Altın kaplama uçağa büyük ilgi... - Resim : 3

Altın kaplama uçağa büyük ilgi... ile ilgili etiketler uçak altın kaplama eurasia airshow
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.