Altın fiyatları da çakıldı! Gram altın 600 TL'nin altını gördü!

Dolar kuru sonrası gram altın fiyatları da düşüşünü sürdürdü. Altın gram fiyatı 594 TL yi gördü. Hafta başında 1062 TL ile zirve yapan gram altın böylece yüzde 44'ün üzerinde değer kaybına uğramış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat müjdesi sonrası düşüşe geçen döviz kurları haftanın dördüncü işlem günü tepetaklak oldu.

Piyasalarda özellikle günün ikinci yarısında düşüş hızlanırken hem euro hem de dolar kurlarında düşüş yüzde 14'ü aştı. Dolar TL 11 TL psikolojik bandının altına çekilerek son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi. Hafta başında 20 TL'nin üzerinde işlem gören Euro/TL ise 11,62 TL'ye gevşedi.

GRAM ALTIN 600 TL'NİN ALTINA DÜŞTÜ

Dolar kuru için yaşanan bu gelişme sonrası gram altın fiyatları da düşüşünü sürdürdü. Altın gram fiyatı 594 TL yi gördü. Hafta başında 1062 TL ile zirve yapan gram altın böylece yüzde 44'ün üzerinde değer kaybına uğramış oldu.

 

 

Altın fiyatları da çakıldı! Gram altın 600 TL'nin altını gördü! ile ilgili etiketler altın gram çeyrek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.