Altılı masanın 6 Cumhurbaşkanı planı!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, haftanın ilk gününde yayınlanan ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun seçimi kazanmaları durumunda 6 genel başkanın imza yetkisiyle karar mekanizması oluşturma formülünü tartıştı.

''TANIMLADIKLARI ŞEY KAOS. KENDİLERİNE SEKRETER ARIYORLAR''

Önemli durumlarda liderlerin farklı kararlar vereceğine dikkat çeken Bozkurt, ‘’Diyelim ki Türkiye Libya’ya asker gönderecek, çıkacak Davutoğlu ‘Bizim orada ne işimiz var?’ diyecek. O çalışma englelenecek. Gültekin Uysal, Meral Akşener onay verse Ali Babacan karşı çıkacak. PYD’ye operasyon meselesinde +1’i de katalım, HDP istemezse operasyon yapılmayacak, imzalar atılmayacak. İşlemeyen bir devlet haline getirecekler. Tanımladıkları o. Kaos oluşacak. Devleti durduracaklar. Kendilerine sekreter arıyorlar ama kendi içlerinde de anlaşamayacaklar. En çok muhalif seçmene üzülüyorum. Türk demokrasisin en büyük sorunu 6+1 masasındaki muhalefettir. Bu masadan hiçbir şey çıkmaz. Önlerine politikayı Washington, Biden koyacak. Tek amaçları Erdoğan’ı yenmek. Başka hiçbir amaç ve görevleri yok.'' ifadeleriyle sert tepki gösterdi.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Altılı masanın 6 Cumhurbaşkanı planı! ile ilgili etiketler Millet İttifakı Ali Babacan Ahmet Davutoğlu Meral Akşener

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.