Altay'lı Kazımcan Karataş Fransa yolunda

Türk futbolu altyapıdan Avrupa'ya ihraç ettiği futbolcularla son yıllarda atılım içerisinde... İzmir'den yetişip dünya yıldızı olan Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in açtığı yoldan bu kez de Kazımcan Karataş yürümek üzere... Altay'ın 18 yaşındaki forvetine Fransa'dan Lens talip...

Altay'ın genç forveti Kazımcan Karataş'la Fransa'nın RC Lens Kulübü'nün ilgilendiği iddia edildi. Lens'in Altay altyapısından yetişen 18 yaşındaki futbolcu için menajerler aracılığıyla nabız yokladığı, sezon sonunda da siyah-beyazlı kulübe resmi teklif sunmayı planladığı ileri sürüldü.

DHA'nın haberine göre, sezon başında yine altyapısından yetişen stoper Cenk Özkacar'ı 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransa'nın Olympique Lyon kulübüne satan Altay'ın Kazımcan'ın satışından da önemli bir gelir elde edebileceği ifade edildi.

Daha önce ismi Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Kazımcan için geçen sezon Belçika'nın Gent Kulübü İzmir temsilcisine ilgi yazısı göndermişti.

Altay'lı Kazımcan Karataş Fransa yolunda

Altay'lı Kazımcan Karataş Fransa yolunda ile ilgili etiketler Altay Kazımcan Karataş Ligue Lens
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.